Πέρασε και δεν… κόλλησε

Η αξία του Παναγιώτη Κόρμπου τουλάχιστον μέχρι το περασμένο καλοκαίρι ήταν γνωστή και η προσφορά του σημαντική στις ομάδες που έπαιξε. Όμως στον Παναιτωλικό δεν κατάφερε να στεριώσει περισσότερο από ένα γύρο της αγωνιστικής περιόδου και χθες η ΠΑΕ ανακοίνωσε την διαφαινόμενη από καιρό διακοπή της συνεργασίας: «Λύθηκε σήμερα κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κόρμπου. Τον ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα συνεργασία και την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Η αλήθεια είναι πως αυτός ο «γάμος» ξεκινούσε ούτως η άλλως με «σκιές» προερχόμενες από την περσινή άρνηση του ποδοσφαιριστή να έλθει στον Παναιτωλικό, προτιμώντας τον Απόλλωνα. Όπως αποδείχθηκε η «χημεία» μεταξύ παίκτη και προπονητή δεν ήταν καλή, αφού ούτε ο Χάβος τον διαχειρίστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ούτε ο Κόρμπος εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν. Αυτή η αρνητική «αύρα» μεταξύ των δύο φάνηκε από το καλοκαίρι ακόμα και ποτέ δεν βελτιώθηκε η κατάσταση, μάλλον επιδεινώθηκε. Έτσι ο Κόρμπος αποχώρησε με 11 συμμετοχές, 457 αγωνιστικά λεπτά στο ενεργητικό του (περίπου 10 ημίχρονα σε 16 αγωνιστικές) και τρεις κίτρινες κάρτες.

 

 Σε αναμονή μέσου

Λατινοαμερικάνο ποδοσφαιριστή, μεσοεπιθετικό, περιμένουν στον Παναιτωλικό άμεσα, όπως διέρρευσε από την ΠΑΕ σε ΜΜΕ. Φαίνεται μάλιστα ότι οι άνθρωποι της ομάδας τον θεωρούν πολύ καλή περίπτωση και στις πρώτες πληροφορίες μιλούν για παίκτη με επιθετικές αρετές. Αυτό δεν αποτελεί οπωσδήποτε ακριβή πληροφορία, καθώς η αναμονή για τον παίκτη συνέπεσε με την λύση του συμβολαίου του Κόρμπου. Γνωρίζοντας το πως λειτουργεί ο Παναιτωλικός σε τέτοιες περιπτώσεις (π.χ. όταν ο Μπαρμπόσα προτίμησε την ΑΕΚ κλήθηκε ο Βιγιαφάνες), πολύ πιθανό να πρόκειται για τον… αντι – Κόρμπο, δηλαδή παίκτη που να διακρίνεται και για τις αμυντικές του  ικανότητες. Με την γνωστοποίησή του θα γίνει αντιληπτό σε ποια λογική θα αποκτηθεί, αφού αν όντως είναι καθαρόαιμος μεσοεπιθετικός ίσως προορίζεται για αντικατάσταση του Μαρτίνες.