Μάκος: «Όταν δεν είσαι συγκεντρωμένος»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης στη διάρκεια της αναμέτρησης στο Αγρίνιο, στάθηκε ο Γρηγόρης Μάκος, επισημαίνοντας ότι ο Παναιτωλικός θα πρέπει να μην απογοητευτεί και να επικεντρωθεί στη συνέχεια.

«Κάναμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, ήμασταν διαβασμένοι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Σημαντικό που παίζαμε στην έδρα μας αλλά δυστυχώς όταν δεν είσαι συγκεντρωμένος 90 λεπτά, χάνεις τα ματς» δήλωσε αρχικά ο χαφ των Αγρινιωτών στην κάμερα της Nova, προσθέτοντας: «Δουλεύουμε πολύ καλά με τον καινούριο προπονητή το νέο τρόπο παιχνιδιού. Θα πορευτούμε με τους παίκτες που έχουμε και είναι σημαντικό το ότι δεν αλλάξαμε το στυλ παιχνιδιού ακόμα και όταν προηγηθήκαμε. Το θεωρώ σημαντικό, δείχνει χαρακτήρα. Δεν πρέπει να αφήσουμε να μας πάρει από κάτω, έχουμε δύσκολη συνέχεια εκτός έδρας με την Τρίπολη».

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Φέτος έχει δυναμώσει πολύ η Superleague με ΑΕΚ, Ηρακλή, θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια αγωνιστική εικόνα να παίξουμε όλα τα ματς με αυτόν τον τρόπο. Αρχικά να μην έχομε μπλεξίματα με την παραμονή και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο έρθει. Αν μπουν περισσότερο στην ομάδα και τα νέα παιδιά τα πράγματα θα πάνε ακόμα καλύτερα».

gazzetta.gr