Στα… πιτς ο Κάπελ

Είναι πραγματικότητα ότι ο Πόντες δουλεύει και στο Καρπενήσι χωρίς κάποιους κομβικούς παίκτες, αφού οι τελευταίες εξελίξεις αποτρέπουν την μεταγραφική ενίσχυση. Οπότε το πρώτο που απεύχεται είναι οι τραυματισμοί βασικών παικτών, κάτι όμως που δεν μπορεί να αποφύγει και το γεγονός της αποχής του Κάπελ απ’ τις προπονήσεις εντείνει το πρόβλημα.

Ο Ολλανδός στη πρώτη προπόνηση στο Καρπενήσι ένιωσε ενοχλήσεις στον (δύσκολο) λαγονοψοΐτη μυ και υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Ο Λεάντρο Κάπελ αισθάνθηκε ενοχλήσεις και την προηγούμενη εβδομάδα και ξεκουράστηκε για μερικές μέρες, αλλά όταν την Δευτέρα δοκίμασε να προπονηθεί δεν μπορούσε και επέστρεψε για εξετάσεις στο Αγρίνιο. Οι υπόλοιποι χθες έκαναν δύο προπονήσεις, στις 9.00 το πρωί και στις 7.00 το απόγευμα, χωρίς και τον Ρουμπουλάκου, ο οποίος κάνει θεραπεία.

Έμεινε Πορτογαλία

Με ανακούφιση αντιμετώπισαν στην ΠΑΕ την είδηση της συμφωνίας του Ράφαελ Μπρακάλι με την Πορτογαλική Αρούκα, για δύο χρόνια. Το έντονο ενδιαφέρον του Ηρακλή Θεσσαλονίκης για τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα έφερε ανησυχία μήπως επαναληφθεί το «έργο» με τον Εντζενγκέλε, ο οποίος προτίμησε τη Βέροια και έκανε κακή εντύπωση στο κόσμο των κυανοκίτρινων. Πάντως ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Παναιτωλικού, πάντα ευγενής, έγραψε καλά λόγια στο facebook για τους ανθρώπους της Αγρινιώτικης ομάδας.

Ένας άλλος… πρώην, ο Φερνάντο Γοδόι που προτίμησε τον Ατρόμητο, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την προετοιμασία του και να επιστρέψει στην Αργεντινή, διότι ο σύζυγος της αδελφής του έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Γιώργος Παπαϊωάννου