«Ψάχνεται» και στην Κ20 ο Πόντες

Νέο φιλικό με την ομάδα Κ20 δίνει σήμερα η επαγγελματική ομάδα του Παναιτωλικού, καθώς ο Λιονέλ Πόντες θέλει να ξαναδεί τους παίκτες του σε συνθήκες που να πλησιάζουν εκείνες των αγώνων. Το φιλικό θα γίνει στις 18.30 στο Εμιλέον.

Παράλληλα έχουμε την πληροφορία πως ο Πορτογάλος θέλει να ξαναδεί κόντρα στους επαγγελματίες δύο τουλάχιστον παίκτες της Κ20 που του άφησαν καλές εντυπώσεις στην φιλική αναμέτρηση της Τρίτης (φωτο από panetolikos.gr). Η επαγγελματική ομάδα επρόκειτο να κάνει προπόνηση και σήμερα το πρωί, πέραν του απογευματινού φιλικού.

Τραυματίας αποχώρησε από την χθεσινή προπόνηση ο Σίμος Ρουμπουλάκου όταν δέχτηκε χτύπημα στο γόνατο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν ο τραυματισμός του είναι σοβαρός. Εκτός προπόνησης για προληπτικούς λόγους έμεινε και χθες ο Κάπελ, ενώ ο Μωραΐτης έκανε θεραπεία και αναμένεται να επανέλθει στις προπονήσεις από Δευτέρα.

Στα μεταγραφικά υπάρχει… νηνεμία και το marcasl.blogspot.gr αναφέρει πως πέραν από τις αντιρρήσεις του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού, Ζοάο Μέιρα (ο οποίος διστάζει να μετακομίσει στην Ελλάδα) υπάρχει κι ένα ακόμα ζήτημα: τον ίδιο παίκτη έχουν προτείνει αρκετοί Έλληνες και ξένοι ατζέντηδες, κάτι που θέλοντας και μη περιπλέκει την υπόθεση της μεταγραφής του.

Καθυστερεί της Κέρκυρας

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ),  στις 2 Ιουλίου, γίνεται λόγος  για αποβολή της Κέρκυρας  από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Η  ΕΕΑ θα έπρεπε να στείλει άμεσα τη έκθεσή της στο αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο (της ΕΠΟ), που θα αποφάσιζε τον υποβιβασμό της Κέρκυρας, κάτι που ακόμα δεν έγινε.

Δημοσίευμα αναφέρει πως σε αντίθεση με τα μέλη  ο πρόεδρος της ΕΕΑ, Κωνσταντίνος Παπαλάκης, φέρεται να επιμένει να μην σταλεί η έκθεση διότι θέλει να επανεξετάσει και προκλήθηκε ένταση ανάμεσα σε μέλη και πρόεδρο. Μάλιστα αναφέρεται πως   το μέλος Παναγιώτης Περράκης υπέβαλλε την παραίτησή του, αλλά ταυτόχρονα φιλοξενείται δήλωση του τελευταίου  που διαψεύδει τα παραπάνω.

Πάντως  η έκθεση δεν έχει φτάσει στα αρμόδια όργανα ώστε να εφαρμόσει την εισήγηση της ΕΕΑ, ενώ αναμένεται η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής ώστε να ξεκαθαριστεί αν θα υπάρξει εξέλιξη με την υπόθεση και ποια θα είναι αυτή.

Γιώργος Παπαϊωάννου