Παναιτωλικός: Κανονικά και σε αναμονή

Οι προπονήσεις συνεχίστηκαν κανονικά με την χθεσινή για τον Παναιτωλικό και ο Λιονέλ Πόντες προχωρά με τους παίκτες που έχει. Παράλληλα γίνονται ενέργειες για μεταγραφική ενίσχυση, καθώς ο Πορτογάλος έχει καταθέσει εμπεριστατωμένα την πρώτη του εικόνα, αλλά τα πράγματα δεν είναι εύκολα.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Παναιτωλικός με παίκτες από το εξωτερικό,  στην συγκεκριμένη συγκυρία, αφορά όλης τις ομάδες κι έχουν στρέψει την προσοχή τους σε Έλληνες, ή σε ξένους που έχουν ήδη αγωνιστεί στην χώρα μας. Οι μάνατζερς από την πλευρά τους κάνουν τα δικά τους… παιγνίδια βγάζοντας παίκτες σε «πλειστηριασμούς» και προσπαθώντας να εξασφαλίσουν τις καλύτερες δυνατές προσφορές.

Η ΠΑΕ από την πλευρά της δεν θέλει να μπει σ’ αυτή την διαδικασία, θεωρώντας πως έχουν εντοπιστεί πολύ καλύτεροι ποδοσφαιριστές στο εξωτερικό, τους οποίους αξίζει τον κόπο να περιμένουν έως ότου ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Σημαντική παράμετρος ότι και ο Πόντες «συνυπογράφει» σ’ αυτό, αν και έχει καταθέσει με καθαρό τρόπο ότι θέλει να υπάρχει πιο πλούσιο ρόστερ με την άφιξη της ομάδας στο Καρπενήσι.

Εντός  της επόμενης εβδομάδας αναμένονται και οι δύο Βολιβιανοί. Ο Ντιέγκο Μπεχαράνο θα έλθει νωρίτερα, το Σαββατοκύριακο ή το πολύ την Δευτέρα, και ο Ντάνι  Μπεχαράνο αναμένεται ούτως ή άλλως στα τέλη της επόμενης εβδομάδας.

Επιπλέον οι άνθρωποι του Παναιτωλικού έχουν κινηθεί για την διεξαγωγή φιλικού αγώνα με την Κέρκυρα στο Αγρίνιο στις 2 Αυγούστου.

Γιώργος Παπαϊωάννου