Καμπάνια για τα Διαρκείας

«Όλες οι γενιές κοντά στην ομάδα» είναι ο τίτλος της καμπάνιας του Παναιτωλικού για τα εισιτήρια Διαρκείας 2015-16 και υπάρχει σχετικό βίντεο με δύο πρόσωπα των οποίων την συμμετοχή αιτιολογεί η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Δύο πρόσωπα με ιδιαίτερο συμβολισμό πρωταγωνιστούν στο σποτ των εισιτηρίων διαρκείας του Παναιτωλικού που από τη Δευτέρα θα είναι στη διάθεση των φιλάθλων
Ο «παππούς» της ιστορίας είναι ο κ. Γιάννης Τσιρογιάννης, ένας από τους πιο παλιούς και πιστούς φιλάθλους της ομάδας. Δίπλα στον Παναιτωλικό εδώ και δεκαετίες τον υπηρέτησε και από διοικητικά πόστα σε δύσκολες εποχές. Ήταν εδώ πάντα, ακολουθώντας το μεγαλύτερο μέρος της 90χρονης διαδρομής του Συλλόγου μας.

Ο «εγγονός» είναι ο Σπύρος Σκόνδρας, ταλαντούχος ποδοσφαιριστής της ομάδας Κ15 του Παναιτωλικού. Το μέλλον της ομάδας, που συνδέεται εξ’ αίματος με την ιστορία του Συλλόγου. Εγγονός του αείμνηστου ποδοσφαιριστή Βασίλη Μήτσου, που αποτέλεσε μια από τις πλέον εμβληματικές μορφές της ομάδας!

Ο Σπύρος βαδίζει στα χνάρια του παππού του Βασίλη και θέλει να συνεχίσει την ιστορία του φορώντας τη κυανοκτίρινη φανέλα.

Ο Σπύρος βαδίζει χέρι – χέρι και με τον «παππού» του κ. Γιάννη, δείχνοντας το δρόμο σε όλους μας. Να πάρουμε θέση και φέτος στην κερκίδα, να στηρίξουμε την ομάδα μας, να ζήσουμε την περηφάνια της 90χρονης ιστορίας και τις διακρίσεις του σήμερα, κάνοντας τον Παναιτωλικό ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!».

Η ΕΠΟ που δεν… βλέπει

Στην Σούπερ Λιγκ θα συνεχίσει να αγωνίζεται η Βέροια, αφού με ψήφους  2-1 η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ την έκρινε αθώα για το περιβόητο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (3-0 στις 6/1/2013), που σύμφωνα με καταθέσεις ήταν στημένο. Αθώοι βέβαια και οι Γιώργος Αρβανιτίδης και Γιώργος Λαναρής, καθώς εκ της απόφασης οι καταθέσεις Καλαϊτζίδη, Γεωργέα και Καλογέρη  κρίθηκαν ανεπαρκείς. Ο Λεβαδειακός και ο Απόλλων ως ομάδες με έννομο συμφέρον διατηρούν  το δικαίωμα να προσφύγουν  στο CAS, αν και πιθανότατα θα περιμένουν την εξέλιξη και στην υπόθεση της Κέρκυρας .

Γιώργος Παπαϊωάννου