Ξεκίνημα και παρουσίαση Πόντες

Την πρώτη τους προπόνηση υπό τα βλέμματα φιλάθλων του Παναιτωλικού θα κάνουν σήμερα στο Emileon στις 6.30 το απόγευμα, οι παίκτες του Παναιτωλικού υπό της οδηγίες του Λιονέλ Πόντες και των συνεργατών του. Έτσι ξεκινά και στο χορτάρι η νέα σαιζόν.

Οι ποδοσφαιριστές πέρασαν από τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις, αλλά παράλληλα είναι ανοιχτά τα θέματα της ενίσχυσης του ρόστερ και η πραγματοποίηση μεταγραφών. Ο Πορτογάλος τεχνικός όλες αυτές τις μέρες που βρίσκεται στο Αγρίνιο θέλησε να κατατοπιστεί απόλυτα για θέματα της ομάδας και γενικά για το προφίλ της. Όπως αναφέρουν άνθρωποι της ΠΑΕ ο Πόντες έδειξε μεγάλη διάθεση να μάθει την ιστορία και την φυσιογνωμία του Συλλόγου. Μάλιστα σήμερα ώρα 16.00 θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου στο Emileon κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του Λιονέλ Πόντες και των συνεργατών του, στους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης.

Όσον αφορά τους παίκτες αύριο θα απουσιάσουν και οι δύο Μπεχαράνο. Ο Ντιέγκο θα αφιχθεί λίγες μέρες αργότερα για οικογενειακούς λόγους και ο Ντάνι θα συναντήσει την υπόλοιπη ομάδα στο Καρπενήσι στις 18 Ιουλίου, αφού πήρε άδεια μετά τη συμμετοχή του στο Κόπα Αμέρικα.

Είκοσι επαγγελματίες είναι στην διάθεση της ομάδας, οι Στεφανάκος, , Κυριακίδης, Κολοβούρης, Κέβιν, Κούσας, Κουτρομάνος, Κωνσταντινόπουλος, Μαλεζάς, Χαντάκιας, Ρουμπουλάκου, Ζαρκάδας, Κάπελ, Μήλιος, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Ρουσκουγιέδα, Βασιλείου Βιγιαφάνες. Επίσης επτά παίκτες από τα τμήματα υποδομής, γεννημένοι το 1996 και το 1997. Οι γεννημένοι το 1996 Αλέξανδρος Αθανασόπουλος (τερματοφύλακας), Αλέξανδρος Μαργαρίτης (μέσος ), Βαγγέλης Βασιλάρης (επιθετικός ), Ρόνι Καράι (ακραίος αμυντικός) και οι γεννημένοι το 1997 Νίκος Κουσιάδης (τερματοφύλακας ), Αλέξανδρος Μαλής (αμυντικός ), Παναγιώτης Μωραΐτης (επιθετικός).

Γιώργος Παπαϊωάννου