Παναιτωλικός: Πιο εύκολα για Ναγιάρ, αλλά «κοιτάζουν» και αλλού

Η άφιξη του Πόντες δεν έχει φέρει προς το παρόν κάποιο πρακτικό αποτέλεσμα στο μεταγραφικό «σαφάρι», καθώς η συνεργασία του με την Διοίκηση φαίνεται να βρίσκεται ακόμη σε θεωρητικό επίπεδο. Η εντύπωση που δόθηκε και χθες ήταν πως δεν αναμένονταν κάποια άμεση εξέλιξη, χωρίς όμως να μπορεί να αποκλειστεί απόλυτα κι αυτό.

Πάντως, στις τάξεις των φιλάθλων, συνεχίζει να τίθεται όλο και περισσότερο το ζήτημα της αργής ενίσχυσης του ρόστερ κάθε χρόνο, πραγματικότητα που στοιχίζει. Άλλωστε πέρσι ο Παναιτωλικός έχασε σημαντικό έδαφος στην αρχή του πρωταθλήματος και βαθμούς που αν είχε πάρει θα μπορούσαν να τον κατατάξουν ψηλότερα στο τέλος της σαιζόν.

Ο Γοδόι τελικά υπέγραψε για δύο χρόνια στον Ατρόμητο και οι δηλώσεις του Αργεντινού (ότι πήγε σε ομάδα ανωτέρου επιπέδου) ενόχλησαν τους ανθρώπους της ΠΑΕ οι οποίοι ήλπιζαν πως θα υπογράψει σε ομάδα του εξωτερικού.

Στον αντίποδα είναι δεδομένο το ενδιαφέρον του Παναιτωλικού για τον Σεμπαστιάν Ναγιάρ (στη φωτο με αντίπαλο το Μαρτίνες) και βασικός ανταγωνιστής ήταν ο Ατρόμητος, οπότε με την απόκτηση του Γοδόι από την ομάδα του Περιστερίου οι κυανοκίτρινοι έχουν τον πρώτο λόγο. Και παρότι έχει τύχει στο παρελθόν οι δύο ομάδες να «μοιράζονται» παίκτες που ήθελαν από κοινού, οι άνθρωποι του Παναιτωλικού βολιδοσκοπούν κι άλλους παίκτες εκτός του Ναγιάρ. Από τις απαντήσεις αυτές θα εξαρτηθεί και η περίπτωση του Αργεντινού μέσου και πρώην παίκτη της Κέρκυρας, που το απογευμα της Τετάρτης είχε συνάντηση με την ΠΑΕ.

Γιώργος Παπαϊωάννου