Καθόλου άσχημα

Ο Ντάνι Μπεχαράνο, το νέο απόκτημα του Παναιτωλικού, βρίσκεται φυσιολογικά στο «μικροσκόπιο» και περισσότερο απ’ τους ιθύνοντες της ομάδας. Ο Βολιβιανός τα πάει αρκετά καλά με την Εθνική ομάδα της χώρας του στα γήπεδα της Χιλής, για το Κόπα Αμέρικα, όπως τουλάχιστον κοστολογούν οι άνθρωποι της ΠΑΕ που «τρίβουν τα χέρια τους» για την επιλογή τους.

Άπαντες μάλιστα περιμένουν να δουν τηλεοπτικά πως θα σταθεί στη συνέχεια της διοργάνωσης, ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στο Sport24: «Δε νιώθω φόβο να αντιμετωπίσω τον Μέσι, τον Ντι Μαρία, τον Νεϊμάρ, τον Χάμες Ροντρίγκες, ή τον Αλέξις Σάντσες. Αντίθετα αισθάνομαι προνομιούχος, που θα τεθώ αντιμέτωπος, μαζί τους. Υπερήφανος που θα αντιμετωπίσω, αυτές τις προσωπικότητες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Πιστεύω ότι είναι αδύνατον να μαρκάρεις τον Μέσι. Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Μέσι, πρέπει να κάνει κακό παιχνίδι για να τον μαρκάρεις».

Ρωτήθηκε επίσης τι του έχει πει για τον Παναιτωλικό, ο Ντιέγκο Μπεχαράνο, συμπατριώτης και ξάδερφός του, και απάντησε: «Είμαι πολύ χαρούμενος με τη μεταγραφή στην Ελλάδα και θα είναι μία πολύ σημαντική πρόκληση για την καριέρα μου να παίξω στη χώρα σας. Ο Ντιέγκο μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναιτωλικό, μου είπε μόνο θετικά πράγματα κι αυτό μ΄έπεισε στην απόφασή μου ν’ αφήσω τη Βολιβία για ν’ αγωνιστώ στην Ελλάδα. Η παρουσία του Ντιέγκο, αλλά των άλλων Λατινοαμερικάνων θα είναι εξαιρετικά σημαντική για τη γρήγορη προσαρμογή μου».

Γιώργος Παπαϊωάννου