Το ψάξιμο συνεχίζεται

Στο χθεσινό ρεπορτάζ αναφέραμε ότι κύκλοι της Διοίκησης του Παναιτωλικού έλεγαν πως δεν ήταν τόσο εύκολη υπόθεση η συμφωνία με τον Λεονέλ Πόντες, παρότι ήρθε μέχρι το Αγρίνιο. Συμφωνία με τον Πορτογάλο προπονητή δεν υπήρξε τελικά, αλλά υπάρχουν ελπίδες να συμβεί στη συνέχεια. Άλλωστε από τον Παναιτωλικό ποτέ δεν αρνήθηκαν (ανεπίσημα) πως αυτός είναι η πρώτη επιλογή. Παράλληλα αυτό που ισχυρίζονται από την ΠΑΕ είναι πως θέλουν να συνεχίσουν την διερεύνηση, με δεδομένη την επιθυμία του Πόντες να δουλέψει στο Αγρίνιο.

Βάσει γεγονότων, όμως, προκύπτουν ερωτήματα, διότι εάν ο Πόντες είναι πρόθυμος να δουλέψει στον Παναιτωλικό και αποτελεί πράγματι τον πρώτο στόχο, το φυσικό θα ήταν να συμφωνήσουν άμεσα. Οπότε η ο Πορτογάλος το σκέφτεται και οι διοικούντες μην θέλοντας να μείνουν στα… κρύα του Λουτρού εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις, ή τελικά η ελληνική αγορά ενδιαφέρει περισσότερο την ΠΑΕ.

Εξάλλου δύσκολα ένας προπονητής θα έκανε αυτό το ταξίδι για μια μεσαία ελληνική ομάδα μόνο και μόνο για να δει πρόσωπα και πράγματα κι όταν αποτελεί απλά έναν από τους υποψήφιους. Άρα πολύ πιθανό η ΠΑΕ να τον κάλεσε με σκοπό να επηρεαστεί θετικά, κάτι που δεν έγινε άμεσα. Επίσης εάν ο Πορτογάλος ήταν το πρώτο φαβορί και ο ίδιος θετικός να έρθει, η συνάντηση μαζί του θα γίνονταν μετά από εκείνες με άλλους τεχνικούς με σκοπό την συμφωνία.

Όπως και να έχει το σίγουρο είναι πως ο Παναιτωλικός δεν έχει καταλήξει επισήμως σε προπονητή, ώστε να ξεκινήσει ρεαλιστικά ο σχεδιασμός της νέας σαιζόν κι αυτό θα πρέπει αν ξεκαθαρίσει εντός της εβδομάδας.