Πάτησε… Αγρίνιο

Το βράδυ της Τρίτης ο υποψήφιος προπονητής για τον Παναιτωλικό, Λεονέλ Πόντες, αφίχθη στο Αγρίνιο με σκοπό να δει πρόσωπα και πράγματα και να πάρει την απόφασή του για την τελική του απάντηση. Την ώρα που συμπληρώνονταν το παρόν ρεπορτάζ δεν υπήρχε ανακοίνωση της ΠΑΕ για συνεργασία, ούτε κάποια πληροφορία. Εντούτοις εάν υπάρξει θετική κατάληξη στις συζητήσεις πριν ολοκληρωθεί συνολικά η ύλη της εφημερίδας, θα γίνει σχετικό ρεπορτάζ σε άλλη σελίδα.

Όσον αφορά τα δεδομένα αυτής της άφιξης ενώ από μόνη της παραπέμπει στο ότι μένουν λεπτομέρειες για την τελική συμφωνία, κύκλοι της Διοίκησης του Παναιτωλικού έλεγαν πως δεν ήταν τόσο εύκολη υπόθεση. Αν αυτό θεωρηθεί δεδομένο εξάγεται το συμπέρασμα πως ξεπεράστηκαν οι δισταγμοί από την πλευρά του Παναιτωλικού και υφίσταντο σε κείνη του Πορτογάλου τεχνικού.

Ασχέτως από την κατάληξη της διαπραγμάτευσης κι αν τελικά πεισθεί να αναλάβει τον Παναιτωλικό, κάτι όχι πολύ δύσκολο από την ώρα που αποφάσισε να κάνει το ταξίδι, στον φίλαθλο κόσμο υπάρχουν αμφιβολίες για τον Λεονέλ Πόντες. Η απουσία σοβαρής καριέρας ως πρώτου προπονητή είναι ο βασικός λόγος, ο οποίος τον καθιστά «λαχνό». Το σίγουρο, στον αντίποδα, είναι πως έχει παρατάσεις ως βοηθός και βρίσκεται σε ηλικία που επιτρέπει εξέλιξη στην προπονητική του καριέρα.