Παναιτωλικός: Τελειώνει με Βέροια

Ο τιμωρημένος Φωτάκης και οι τραυματίες Μπεχαράνο – Θεοδωρίδης δεν θα βρεθούν στην διάθεση του Μάκη Χάβου για το τελευταίο ματς της σαιζόν κόντρα στη Βέροια, η οποία επίσης θα φτάσει στο Αγρίνιο με σημαντικές απουσίες.

Ωστόσο απόντος του βαθμολογικού ενδιαφέροντος οι κυανοκίτρινοι θα επιδιώξουν να προσφέρουν όσο το δυνατόν καλύτερο θέμα για να «ζεστάνουν» όσους βρεθούν στο γήπεδο του Παναιτωλικού. Καθόλου απίθανο να συνεισφέρει και η φιλοξενούμενη ομάδα σ’ αυτή την κατεύθυνση, η οποία πέρσι (φωτο) είχε φύγει με τον βαθμό που χρειάζονταν αλλά φέτος είναι βαθμολογικά αδιάφορη.

Διαιτητής θα είναι ο Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου), ρέφερι που τελευταία φορά είχε παίξει τον Παναιτωλικό στην Ξάνθη. Στο Αγρίνιο έχει «σφυρίξει» φέτος τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ κι αμέσως μετά με τον Πανθρακικό. Βοηθοί του την Κυριακή θα είναι οι Γιάννης Κοντιζάς (Πειραιά) και Κοσμάς Χαρίσης (Γρεβενών).

Στο μεταξύ η ΠΑΕ Παναιτωλικός καλείται να πληρώσει πρόστιμο χιλίων (1.000) ευρώ για όσα ανακοίνωσε μετά το ματς με τον Πανιώνιο (ανακοίνωση στις 5/4/2015) και να ανακαλέσει.

Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»