Δυνάμωσε κι άλλο ο Χαρίλαος Τρικούπης

Δύο καινούριους παίκτες ανακοίνωσε η ομάδα μπάσκετ του Χαρίλαου Τρικούπη, που ετοιμάζεται γα την παρουσία της στην Γ΄Εθνική μετά από 17 χρόνια.

Φυσιολογικά θα είναι οι τελευταίοι από εκείνους που θα απαρτίζουν το ρόστερ, εκτός εάν παρουσιαστεί απρόσμενα κάποιος παίκτης – ευκαιρία. Πάντως ήδη υπάρχουν δεκαπέντε παίκτες στο έμψυχο υλικό, εκ των οποίων οι οκτώ αποτελούν νέα πρόσωπα.

Η ομάδα του Μεσολογγίου ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου Βασίλη Καρέτσου και του 23χρονου Μάκη Αδαμόπουλου. Ο πρώτος κατάγεται από την περιοχή του Μεσολογγίου, ξεκίνησε το μπάσκετ στον Χαρίλαο Τρικούπη και αγωνίζεται με επιτυχία στις θέσεις «1» και «2». Ο Αδαμόπουλος είναι σέντερ με ύψος 2.05 και αγωνίζονταν στον Έσπερο Πατρών, οπότε του είναι γνώριμο «τοπίο» το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, αλλά και οι ομάδες που θα βρει αντίπαλες.

Τους παίκτες καλωσόρισε ο Γ΄Αντιπρόεδρος της ομάδας Μάκης Μπαλτάς (στο κέντρο της φωτο) ο οποίος πέρα του ότι ευχήθηκε υγεία τους αθλητές, είπε: «Να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας. Ο Σύλλογος θα σας στηρίζει και θα είναι δίπλα σας, όπως πιστεύω κι εσείς θα είστε δίπλα στον Σύλλογο»

Ο Βασίλης Καρέτσος (αριστερά) ανέφερε λακωνικά: «Ήρθα σε μεγάλη ομάδα, ίσως η πιο οργανωμένη στο Νομό μας, πλην του Παναιτωλικού, και θα προσπαθήσω να προσφέρω στην ομάδα».

Ο δε Μάκης Αδαμόπουλος εξήγησε τι τον ώθησε να υπογράψει στον Χαρίλαο Τρικούπη και αναφέρθηκε στον προπονητή, Σπύρο Δεράο: «Απ ότι έμαθα από άλλους συμπαίκτες κι από τον κόουτς που γνωριζόμαστε χρόνια είναι ένα σωματείο οργανωμένο και ήρθε να βοηθήσω την ομάδα στους στόχους της. Με παρακίνησε να έρθω κατ’ αρχήν ο κόουτς, με τον οποίο δεν έχουμε συνεργαστεί αλλά είναι ένας εξελίξιμος προπονητής που ψάχνεται γενικά στο μπάσκετ, βοηθάει ατομικά και ομαδικά τους παίκτες και ο δεύτερος λόγος που ηλθα είναι πως πρόκειται για οργανωμένη ομάδα και η πρόκληση της Γ΄Εθνικής. Χρειάζεται πολλή προπόνηση, γιατί θα είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, όπως και τα άλλα χρόνια».

Γιώργος Παπαϊωάννου