Αίολος Αστακού: Γιόρτασε με χοροεσπερίδα

Η άνοδος στην Β΄Εθνική του μπάσκετ είναι ένα σημαντικότατο γεγονός, όχι μόνο για τον Αίολο Αστακού, αλλά για σύσσωμο τον αθλητισμό της περιοχής και της Αιτωλοακαρνανίας. Άρα κάθε γιορτή για το επίτευγμα αυτό είναι απόλυτα δικαιολογημένη και από τον Αίολο οργανώθηκε εντυπωσιακή γιορτή στο Giannis Village, στον Αστακό.

Προσκεκλημένα ήταν πολλά άτομα και τοπικοί φορείς, οι ετοιμασίες υπήρξαν πυρετώδεις από την ομάδα και τον χώρο που την φιλοξένησε και φυσικά ήταν παρών ο ισχυρός άνδρας του Συλλόγου, Αποστόλης Πανταζής. Μαζί του σύσσωμο το Τμήμα Μπάσκετ, το τεχνικό τιμ και άνθρωποι που εργάζονται στα πλαίσια της ομάδας.

Από το χώρο του μπάσκετ ήταν παρόντες το μέλος της ΕΟΚ Δημήτρης Μπακογιώργος, ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΒΔΕ Κώστας Νικάκης, αντιπροσωπείες απο τους Συνδέσμους διαιτητών Άρτας και Ιωαννίνων και αντιπροσωπείες από τις ομάδες μπάσκετ του ΑΟ Αγρινίου και του Χαρίλαου Τρικούπη .

Τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο μπάσκετ και στον αθλητισμό ο Κώστας Νικάκης, ο Παναγιώτης Στάικος, ο Παρασκευάς Μακρής, ο Βασίλης Χαντζής, ο Δημήτρης Πανταζής, ο Πάνος Χουλιάρας, ο Γρηγόρης Σκριμπώνης, ο Αλέκος Καλλισώρας, ο Γιώργος Τσάνος και ο Αλέξης Σούρλας.

Την εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρώην Υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, οι Αντιπεριφερειάρχες Χριστίνα Σταρακά, Γιάννης Λύτρας , Νίκος Υφαντής και οι Δήμαρχοι: Ερωτόκριτος Γαλούνης (Ξηρομέρου), Γιώργος Παπαναστασίου (Αγρινίου), Νίκος Καραπάνος (Μεσολογγίου), Γιώργος Αποστολάκης (Ακτίου-Βονίτσης), Σπύρος Κωνσταντάρας (Θέρμου).

Γιώργος Παπαϊωάννου