ΑΟ Αγρινίου: Σε ομάδα της Α1 της Ρουμανίας ο Διαμαντάκος

Ο Γιάννης Διαμαντάκος, ο Μεσσήνιος προπονητής του μπάσκετ, με την παρουσία του στον πάγκο του ΑΟ Αγρινίου κέρδισε την εκτίμηση όλου του μπασκετικού κόσμου. Πετυχημένος προπονητής, απαιτητικός από τον εαυτό του και του παίκτες του, ηθικός και αξιοπρεπείς έβαλε ανεξίτηλα την σφραγίδα του στο Αγρινιώτικο μπάσκετ τα τελευταία χρόνια. Πολλοί έχουν πει πως η αξία του είναι για παραπάνω και του δίνεται η ευκαιρία μέσω του Ρουμάνικου μπάσκετ και την κλήση που του έγινε να εργαστεί ως βοηθός προπονητή σε ισχυρή ομάδα της Α1, η οποία φέτος αγωνίστηκε στο EuroChallenge και κατέκτησε την 3η θέση.

Οι ιθύνοντες του ΑΟΑ αιφνιδιάστηκαν από την εξέλιξη αυτή, καθώς – είναι αλήθεια – ξεκινούσαν τον προγραμματισμό της νέας σαιζόν από τον Γιάννη Διαμαντάκο. Ταυτόχρονα χάρηκαν όχι μόνο λόγω της φιλικής σχέσης που έχει πλέον δημιουργηθεί, αλλά και επειδή η Αγρινιώτικη ομάδα έχει σταθεί το «πλατύσκαλο» για να αναδειχθεί η αξία του Διαμαντάκου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο επόμενος σταθμός για τον μέχρι προχθές τεχνικό του ΑΟΑ θα είναι η Ενέργκια Ροβινάρι Τάργκου. Προπονητή έχει τον Κύπριο Αντώνη Κωνσταντινίδη, ενώ ο παίκτης που ηγήθηκε της προσπάθειας στο EuroChallenge ήταν ο 33χρονος Έλληνας σέντερ, Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

Η ανακοίνωση του ΑΟΑ

Το ΔΣ του ΑΟ Αγρινίου ευχαριστεί θερμά τον προπονητή Γιάννη Διαμαντάκο πρώτα ως άνθρωπο και δευτερεύοντος ως προπονητή για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας . Ο Γιάννης Διαμαντάκος ξεχώρισε για την ποιότητα της δουλειάς του ,τη δεδομένη κατάρτιση και το ξεχωριστό ήθος του . Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας ως βοηθό προπονητή σε ομάδα της Α1 κατηγορίας του εξωτερικού. Η πόρτα του ΑΟ θα είναι πάντα ανοιχτή για το Γιάννη Διαμαντάκο .

Με εκτίμηση το ΔΣ του ΑΟ

Γιώργος Παπαϊωάννου