Δεν εγκρίθηκε από την Γ.Σ. του Α.Ο.Α. η συνένωση με την ΓΕΑ

Προχωρά με Γερμανό πρόεδρο, ανακοινώνοντας και την συμφωνία με Μπαρούχα.

Η συνένωση ανάμεσα σε Α.Ο.Αγρινίου και ΓΕΑ δεν επετεύχθη τελικά και ο ΑΟ συνεχίζει το δρόμο του στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής (μπορεί και στην Β΄) με τον Περική Γερμανό ξανά πρόεδρο και τον Γιάννη Διαμαντάκο προπονητή. Παράλληλα ανακοινώθηκαν και νέοι παίκτες, με σημαντικότερο γεγονός την επιστροφή του Χρήστου Μπαρούχα.

Η προσέγγιση ανάμεσα σε Α.Ο.Αγρινίου και ΓΕΑ με στόχο την συνένωση, ήταν το μπασκετικό θέμα των ημερών. Ωστόσο υπήρχαν σθεναρές αντιρρήσεις στους κόλπους του Α.Ο. και το θέμα τέθηκε σε ψηφοφορία στα μέλη του Συλλόγου. Αποφάσισαν πως δεν αποδέχονται την συγχώνευση, απορρίπτοντας προφανώς τους όρους της και όχι την ενέργεια αυτή κάθε αυτή, καθώς στις συζητήσεις που είχαν γίνει το πλάνο οδηγούσε σε απορρόφηση του ΑΟΑ από την ΓΕΑ.

Ο πρόεδρος του ΑΟΑ σχολίασε σχετικά: «Μετά από δύο ώρες και πλέον η Γ.Σ του Α.Ο.Α αποφάσισε(ανοιχτή ψηφοφορία ) να μην ενωθεί με την Γ.Ε.Α..Στο νέο συμβούλιο που ακολούθησε δύο παλιοί παράγοντες δεσμεύτηκαν ότι θα βοηθήσουν στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Προπονητής της ομάδας συνεχίζει ο Iannis Diamantakos και αύριο θα ανακοινωθεί και ο νέος προπονητής των ακαδημιών . Έστω στο 90΄ φάνηκε ότι δόθηκε μια μικρή πνοή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους ανθρώπους της ΓΕΑ που αν και δεν πραγματοποιήθηκε η ένωση είχαμε ένα σοβαρό διάλογο που στο μέλλον μπορεί να επαναληφθεί».

Πρόεδρος, προπονητής και μεταγραφές

Ο επίσημος ΑΟΑ με ανακοίνωσή του αναφέρει για τον προπονητή και την μεταγραφική ενίσχυση: «Σήμερα 12 Ιουνίου 2015 και ώρα 12:00 π.μ. συνήλθαν τα μέλη του Δ.Σ. σε συνεδρίαση ύστερα από πρόσκληση του προέδρου Περικλή Γερμανού και αφού διαπιστώθηκε απαρτία, αποφασίστηκε τη θέση του Γενικού Αρχηγού για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 να καλύψει ο Σταμούλης Κωστακιώτης ,επίσης το νέο Δ.Σ. ανακοίνωσε την απόκτηση του Χρήστου Μπαρούχα,του 20χρόνου Πασπαλά Μανώλη playmaker πρώην παίκτη του Σπόρτιγκ και του 23χρόνου Βουρλιώτη Κωνσταντίνου πρώην παίκτη των Τιτάνων Παλαμά οι τρεις παραπάνω παίκτες μαζί με τους Χρήστο Σταυρόπουλο και Δημήτρη Καλογερόπουλο ήρθαν να προστεθούν στο ήδη υπάρχων ρόστερ της ομάδας μας.Παρελθόν για την ομάδα μας αποτελεί ο Βασίλης Μακρής και ο Μιχάλης Σταμουλάκης. Στη θέση του προπονητή παραμένει ο Διαμαντάκος Ιωάννης».

Με ανακοίνωση έγινε και η πληροφόρηση για το νέο Δ.Σ., στο οποίο πρόεδρος παραμένει ο Περικλής Γερμανός, αν και στον ΑΟΑ το θέμα ηγεσίας του ΔΣ αποδεικνύεται περισσότερο τυπικό:
Μετά από την ολοκλήρωση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στις 11/06/2015 και ώρα 9:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο IMPERIAL με κύριο θέμα προς συζήτηση την ένωση του αθλητικού σωματείου του Α.Ο. με την Γ.Ε.Α . Αποφασίστηκε από τα μέλη της Γ.Σ. να μην ενωθούν τα δύο σωματεία ,επίσης εκλέχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και η δημιουργία ακαδημιών με υπεύθυνους τον κ. Κόκκιο και τον κ. Πατσατζόπουλο.

Η νέα σύσταση του Δ.Σ. έχει ως εξής :

1.Περικλής Γερμανός Πρόεδρος
2.Τσιαμάκης Κων/νος Αντιπρόεδρος
3.Σαπλαούρας Νεκτάριος Γραμματέας
4.Σερέτης Γρηγόριος Ταμίας
5.Καββαδίας Θεόδωρος Μέλος

Με εκτίμηση το Δ.Σ.

Γιώργος Παπαϊωάννου