ΑΟΚ – Παναιτωλικός 2-2

Ισόπαλος 2-2 έληξε ο φιλικός αγώνας που έδωσε η ομάδα μας στην Κέρκυρα με τον ΑΟΚ. Στο 32’ ο Ουάρντα με σουτ από πλάγια στην…

aok-750x350

Ισόπαλος 2-2 έληξε ο φιλικός αγώνας που έδωσε η ομάδα μας στην Κέρκυρα με τον ΑΟΚ. Στο 32’ ο Ουάρντα με σουτ από πλάγια στην περιοχή έδωσε προβάδισμα στον Παναιτωλικό και ο ίδιος με κεφαλιά στο 43’, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φερέιρα, έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι, όπως αναφέρει το panaitolikos.gr, μείωσαν με προβολή του Γεωργακόπουλου στο 80’ και ισοφάρισαν με μακρινή εκτέλεση φάουλ του Χιντζίδη στο 83’.

ΑΟΚ: Κουτσαβασίλης, Βενέτης, Ντιμιτρόβσκι, Γκόμεζ, Ζαραδούκας, Σιόντης, Ναζίμ, Ζορμπάς, Γεωργίου, Επστάιν, Ροζάριο. Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Ανδρεόπουλος, Αρναρέλλης, Ιωάννου, Κόντος, Χιντζίδης, Γεωργακόπουλος, Σπίνουλας, Ντιόγκο, Παμλίδης, Γρομητσάρης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης (61’ Κριστιάνο), Κούσας (69’ Χαντάκιας), Μάκος, Μύγας (78’ Γιαννιώτης), Τσοκάνης, Παπάζογλου, Πάουλο (78’ Βασιλούδης), Φερέιρα (59’ Μουνιός), Τομανέ (69’ Κλέσιο), Ουάρντα (74’ Ρόσα), Μαρκόβσκι (46’ Ρότσα).