Βασιλείου: Διορθώνω το... λάθος μου

Ο Στέλιος Βασιλείου πριν από 18 μήνες είχε πάει από το Λεβαδειακό στον Παναιτωλικό. Τώρα πραγματοποιεί το αντίθετο δρομολόγιο, αναγνωρίζοντας το... λάθος που είχε κάνει,…

ImageHandler2 2

Ο Στέλιος Βασιλείου πριν από 18 μήνες είχε πάει από το Λεβαδειακό στον Παναιτωλικό. Τώρα πραγματοποιεί το αντίθετο δρομολόγιο, αναγνωρίζοντας το... λάθος που είχε κάνει, όπως υποστήριξε ο ίδιος.

Ο 25χρονος επιθετικός είχε προτάσεις από ομάδες της Κύπρου, ωστόσο προτίμησε να φορέσει ξανά τη φανέλα του συλλόγου που ανδρώθηκε. Με τους Βοιωτούς ο Βασιλείου είχε 124 συμμετοχές συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 21 γκολ και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που τον έκανε να... στραφεί στην πρώην του ομάδα.

Η διοίκηση του Λεβαδειακού, έψαχνε παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Βασιλείου και άναψε το πράσινο φως για την απόκτηση του μετά και την παραδοχή του... λάθους, όπως είπε ο ίδιος ο παίκτης. «Πριν από ενάμιση χρόνο έκανα ένα λάθος και θέλω να το διορθώσω. Έχω καταλάβει απόλυτα το τι συνέβη και θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση που μου δίνει την δυνατότητα να έχω μια δεύτερη ευκαιρία και παράλληλα να αναπληρώσω τον χρόνο που έμεινα μακριά από την ομάδα γιατί για μένα ο Λεβαδειακός εξακολουθεί να είναι η οικογένεια μου, αισθάνομαι ότι γύρισα στο σπίτι μου. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τον προπονητή που με δέχτηκε στην  και θέλω να υποσχεθώ σε όλους ότι θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου προκειμένου να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης αυτής βοηθώντας τον Λεβαδειακό να πετύχει τους στόχους του και να πάρει την καλύτερη δυνατή θέση στο επόμενο πρωτάθλημα. Εκείνο που με ενδιαφέρει πλέον είναι να τεθώ, όσο γίνεται πιο γρήγορα στην διάθεση του κ. Ντόστανιτς», είπε ο Βασιλείου, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο Καρπενήσι και έχει τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.