Όταν η... ρουφιάνα μπήκε γκολ για τον Παναιτωλικό! (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν από 7 χρόνια, σαν σήμερα (23/5/2009) περίπου 10.000 φίλοι του Παναιτωλικού έκαναν... Αγρίνιο την Νέα Σμύρνη και πανηγύρισαν την άνοδο σε ένα απίθανο μπαράζ!…

nea_smyrni

Πριν από 7 χρόνια, σαν σήμερα (23/5/2009) περίπου 10.000 φίλοι του Παναιτωλικού έκαναν... Αγρίνιο την Νέα Σμύρνη και πανηγύρισαν την άνοδο σε ένα απίθανο μπαράζ!

Τα τελευταία χρόνια ο Παναιτωλικός, ευημερεί στην Σούπερ Λίγκα και πλέον όνειρο των χιλιάδων φίλων του, αλλά και των ανθρώπων της ομάδας είναι ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αυτό που ιδιαίτερα πέρσι το... άγγιξαν στο Αγρίνιο.

Το γεγονός πως η ομάδα βρίσκεται στα... μεγάλα σαλόνια, δεν έχει κάνει κανέναν να ξεχάσει τα «πέτρινα χρόνια» και τις χαρές που ήταν λίγες αλλά ξεχωριστές. Έτσι όσα χρόνια κι αν περάσουν, ποτέ, κανείς στο Αγρίνιο δεν θα ξεχάσει την 23/5/2009 και τα όσα έγιναν στο περίφημο μπαράζ της Νέας Σμύρνης.

Τότε που περισσότεροι από 10.000 Αγρινιώτες έκαναν... κατάληψη στο γήπεδο του Πανιωνίου και με τον πιο δραματικό, αλλά και... γλυκό τρόπο πανηγύρισαν την νίκη με 2-1 επί της Ρόδου και την άνοδο στην Β' εθνική.

Το γκολ-κατηγορία του Σάκη Παλαιολόγου στο τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων είναι ακόμη και σήμερα, 7 χρόνια μετά, σήμα κατατεθέν στην πόλη του Αγρινίου. Χιλιάδες βίντεο και απίθανες ραδιοφωνικές περιγραφές το θυμίζουν ακόμη!

Για την ιστορία η Ρόδος είχε προηγηθεί με πέναλτι και ο Παναιτωλικός ισοφάρισε στο 83΄ με τον Στάθη Καραμαλίκη, πριν... πάρει φωτιά όλο το γήπεδο στο 96'!