Ήττα με αυτογκόλ

Ο Ναυπακτιακός Αστέρας δεν ήταν καλός κόντρα στον φιλοξενούμενο Τηλυκράτη Λευκάδας και ηττήθηκε 0-1 από ένα αυτογκόλ στην εκπνοή του ημιχρόνου. Σε εκτέλεση φάουλ του…

maxresdefault
Ο Ναυπακτιακός Αστέρας δεν ήταν καλός κόντρα στον φιλοξενούμενο Τηλυκράτη Λευκάδας και ηττήθηκε 0-1 από ένα αυτογκόλ στην εκπνοή του ημιχρόνου. Σε εκτέλεση φάουλ του Δημουλιά και ολέθριο λάθος του τερματοφύλακα Ανδριόπουλου με πολύ κακό διώξιμο πάνω στον Καλαβρουζιώτη η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.  Έτσι το πλεονέκτημα που ειχε αποκτήσει ο Ναυπακτιακός με τη νίκη στην Ιτέα και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Τηλυκράτη και της Αμβρακίας Κωστακιών εξανεμίστηκε  και η υπόθεση της ανόδου μπήκε σε δύσκολο «μονοπάτι».
Οι πρωταθλητές Αιτωλοακαρνανίας στο πρώτο ημίχρονο  δεν αξιοποίησαν τις λίγες καλές ευκαιρίες τους και στην επανάληψη τους  σταμάτησε άνετα η αμυντική λειτουργία  των φιλοξενούμενων. Ο Τηλυκράτης απείλησε πρώτος με άστοχο σουτ από τον Μακρυγιάννη στο 4΄και ο Ναυπακτιακός ανταπέδωσε με σουτ του Καμμένου, ο οποίος ωστόσο είχε και την επιλογή του Μιχαλόπουλου χωρίς να την προτιμήσει. Στο 12΄ο Ψυχογιός έλεψε τη μπάλα και έκανε συρτό γύρισμα στον Καμμένο, που δεν βρήκε τη μπάλα προ κενής εστίας και στο 21 η ομάδα της Λευκάδας είχε διπλή ευκαιρία: ο Ιασωνίδης από κοντά  να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα με κεφαλιά αφού έδιωξε στη γραμμή ο Καζανάς και στη συνέχεια ο Ανδρεόπουλος απέκρουσε το κοντινό σουτ. Ο Θεοχάρης, στο 36΄,  έδωσε με το  κεφάλι στον Πιστιόλη κι αυτός στο  πλασέ από το σημείο του πέναλτι αστόχησε, χάνοντας την δεύτερη καλή ευκαιρία των γηπεδούχων.
Στο 44΄έγινε το 0-1 και το μόνο που είχε να επιδείξει η ομάδα της Ναυπάκτου στο δεύτερο ημίχρονο ήταν μια επικίνδυνη σέντρα του Αδραχτά, που την μπλόκαρε ο Σκιαδάς.
Γέμισαν οι κερκίδες στο «Παπαχαραλάμπειο» Στάδιο όπου οι φίλαθλοι των δύο αντιπάλων είδαν αρμονικά την αναμέτρηση, στην οποία ο Τηλυκράτης επικράτησε για πρώτη φορά μέσα στη Ναύπακτο.
Στο άλλο ματς η  Αμβρακία Κωστακιών νίκησε 4-3 τον Αστέρα Ιτέας και μαζί με τον Τηλυκράτη έφτασε τους τέσσερις βαθμούς, έναντι τριών του Ναυπακτιακού και κανενός της Ιτέας.
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Θεοδοσίου):  Ανδρεόπουλος, Καζανάς, Ανδριτσόπουλος, Φλέγγας, Ζαχαρόπουλος, Καλαβρουζιώτης, Ψυχογιός (65΄Αδραχτάς), Θεοχάρης, Πιστιόλης, Μιχαλόπουλος (75΄ Θανασιός), Καμμένος (54΄ Καραγιάννης)
 
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Ανδρέας Παντζιαράς): Σκιαδάς, Βρεττός,Καταγής, Μπουρδουβάλης, Ιασωνίδης,Ορφανός (72΄ Καταγής Γ.), Περιστέρης (82΄Γεωργάκης Γερ.),  Κτένας, Μακρυγιάννης, Σιδέρης (59΄ Γεωργάκης), Δημόπουλος.
 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΚΩΣΤΑΚΙΩΝ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ
4-3
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 2014
0-1
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΘΕΣΗ
ΟΜΑΔΑ
ΒΑΘΜΟΙ
ΓΚΟΛ
1
ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΚΩΣΤΑΚΙΩΝ
4
5-4
2
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 2014
4
2-1
3
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
3
2-1
4
ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ
0
3-6

papaioannou