«Αγρίεψε» η FIFA

Έως την 15η Απριλίου έδωσε χθες διορία η FIFA στην ΕΠΟ για να ξεκινήσει ξανά το Κύπελλο Ελλάδας, διαφορετικά η χώρα θα αποκλειστεί από όλες…

def025a9-2b04-4014-aa82-7ce8cf80d1fc

Έως την 15η Απριλίου έδωσε χθες διορία η FIFA στην ΕΠΟ για να ξεκινήσει ξανά το Κύπελλο Ελλάδας, διαφορετικά η χώρα θα αποκλειστεί από όλες τις διεθνείς διοργανώσεις. Στην ουσία αξιώνει να ανακαλέσει ο Σταύρος Κοντονής την απόφασή του, διότι οι συνέπειες για το ελληνικό ποδόσφαιρο θα είναι καταστροφικές. Επίσης ζητά την τροποποίηση τριών νόμων που θεωρούνται παρεμβατικοί προς το αυτοδιοίκητο και να αγνοηθεί η διαδικασία του ΣτΕ.  «Υπό αυτές τις συνθήκες, η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της FIFA αποφάσισε να θέσει ως προθεσμία την 15η Απριλίου 2016 για την ανάκληση της απόφασης για την οριστική διακοπή του Κυπέλλου Ελλάδας 2015/2016, ειδάλλως η ΕΠΟ θα αντιμετωπίσει αυτόματη αναστολή της ιδιότητάς της ως μέλους», αναφέρει μεταξύ άλλων  στην επιστολή της η FIFA.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Από Παρασκευή τα εισιτήρια

 

Η αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (ώρα 19:00) είναι η τελευταία της σεζόν στο Αγρίνιο για τους κυανοκίτρινους και παράλληλα ο τεθεί ο πρωταθλητής είναι η πιο  «εμπορική» ομάδα.  Θεωρείται βέβαιο πως για ακόμα μια φορά το ενδιαφέρον για ένα εισιτήριο θα επεκταθεί΄όχι μόνο σε όλη την Αιτωλοακαρνανία, αλλά και πέρα απ’ αυτή.

Για το λόγο αυτό τα εκδοτήρια του γηπέδου θα λειτουργήσουν την Παρασκευή από τις 11:00 έως τις 15:00, το Σάββατο από τις 11:00 έως τις 15:00 και την Κυριακή από τις 11:00 έως την έναρξη του αγώνα.

def025a9-2b04-4014-aa82-7ce8cf80d1fc

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Μεγάλη κερκίδα: Θύρα 1 (τμήματα 1-2-3) και Θύρα 2 (τμήματα 7-8) τιμή 25 ευρώ. Γυναικεία – παιδικά τιμή 15 ευρώ

Μικρή κερκίδα: Θύρα 3 και Θύρα 5 τιμή 12 ευρώ. Γυναικεία – παιδικά τιμή 8 ευρώ

Θύρα 4 και 4Α (άνω διάζωμα) τιμή 15 ευρώ. Γυναικεία – παιδικά τιμή 10 ευρώ

Πέταλο: Θύρες 6 και 7 τιμή 8 ευρώ

Η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων  είναι σε εξέλιξη από το www.viva.gr.

 

Σεμινάριο για τα… στημένα

Το ειδικό σεμινάριο που διοργανώνει η εταιρεία Sportradar, αποκλειστικός συνεργάτης της UEFA σε θέματα αντιμετώπισης της χειραγώγησης των αγώνων και του παράνομου στοιχηματισμού στο ποδόσφαιρο, πραγματοποιήθηκε προχθές το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Emileon και το  παρακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και στελέχη της ΠΑΕ Παναιτωλικός. Μέσω των εκπαιδευτικών σεμιναρίων παρουσιάζεται η έννοια της χειραγώγησης αγώνων, οι τρόποι προσέγγισης των match fixers, οι κανόνες που διέπουν το ποδόσφαιρο για το συγκεκριμένο αντικείμενο και οι επιπτώσεις στις περιπτώσεις χειραγώγησης αγώνων.

 

Συλλυπητήρια για Κλέσιο

Τελικά το πρόβλημα υγείας ήταν ανυπέρβλητο για τον πατέρα του Κλέσιο, ο οποίος είχε εισαχθεί  στο νοσοκομείο με βαρύ εγκεφαλικό κι έπεσε σε κώμα.  Η κατάστασή του  ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη, δεν συνήλθε κι απεβίωσε. Να θυμίσουμε  ότι ο ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού  επιστρέφοντας στο Αγρίνιο μετά τους αγώνες που έδωσε με την Εθνική Μοζαμβίκης, ενημερώθηκε για το συμβάν κι επέστρεψε στη Μοζαμβίκη για να βρεθεί στο πλευρό του πατέρα του. Απουσίαζε στο  προηγούμενο ματς και δεν είναι σίγουρο πως θα επιστρέψει γι’ αυτό με τον Ολυμπιακό, ή αν θα θεωρηθεί ότι μπορεί να αγωνιστεί. Ο επίσημος Παναιτωλικός εξέδωσε την ακόλουθη συλλυπητήρια ανακοίνωση: «Το διοικητικό συμβούλιο, το τεχνικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές και όλη η οικογένεια του Παναιτωλικού, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Κλέσιο Μπάουκε για τον θάνατο του πατέρα του».