Έρχεται… ο Λεβαδειακός

Ο αγώνας του Παναιτωλικού με τον Λεβαδειακό πλησιάζει και οι αναμετρήσεις τους τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει… μπεστ σέλερ.  Ας μη πάμε στο μακρινό 1997 και…

3472_1455280105

Ο αγώνας του Παναιτωλικού με τον Λεβαδειακό πλησιάζει και οι αναμετρήσεις τους τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει… μπεστ σέλερ.  Ας μη πάμε στο μακρινό 1997 και το 0-0 στη πόλη της Βοιωτίας, οι δύο ομάδες έχουν πλούσιο ρεπερτόριο από το 2010 και μετά. Στην Β΄Εθνική αρχικά που ο Παναιτωλικός νίκησε στο Αγρίνιο με 2-0 και πήρε «χρυσό» 0-0 στη Λιβαδειά, με παράπονα των Βοιωτών για γκολ  τους που δεν μέτρησε.

Την επόμενη σεζόν, όμως, πανηγύρισαν νίκη στο Αγρίνιο και έστειλαν ξανά τον Παναιτωλικό στη Β’ Εθνική. Πριν δύο χρόνια στη Λιβαδειά υπήρξα τα «όργια»  του Κάμπαξη και η ήττα του Παναιτωλικού, ο οποίος είχε επίσης παράπονα από την φετινή διαιτησία του  Σελίμου και των βοηθών του στον πρώτο γύρο, όπου έκανε το ντεμπούτο του ο Ματζουράκης και το ματς έληξε 2-2. Επίσης πέρσι ο Λεβαδειακός έφυγε από το Αγρίνιο (φωτο) με τη νίκη που χρειάζονταν για την παραμονή του και εξέπληξε τους πάντες, ενώ οι κυανοκίτρινοι έχαναν το όνειρο της Ευρώπης.

Στην  οργάνωση  παιχνιδιού έδωσε βαρύτητα χθες ο Ματζουράκης και ζήτησε εφαρμογή σε δίτερμα.  Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο (μοναδικός απών) Παπουτσογιαννόπουλος. Τακτική  και δίτερμα είχε το «μενού» της   σημερινής προπόνησης στην οποία συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός του Παπουτσογιαννόπουλου που έκανε ατομικό πρόγραμμα. Η προπόνηση του Σαββάτου θα γίνει στις 11.30 το πρωί.

Η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα  θα γίνει από τα εκδοτήρια του γηπέδου την Κυριακή από τις 11.00 το πρωί έως την έναρξη του αγώνα. Τονίζεται, από την ΠΑΕ, ότι χωρίς ΑΜΚΑ είναι αδύνατη η έκδοση εισιτηρίου.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Μεγάλη κερκίδα:

Θύρα 1 (τμήματα 1-2-3) και Θύρα 2 (τμήματα 7-8) τιμή 15 ευρώ. Γυναικεία – παιδικά τιμή 10 ευρώ

Μικρή κερκίδα:

Θύρα 3 και Θύρα 5 τιμή 7 ευρώ. Γυναικεία – παιδικά τιμή 5 ευρώ

Θύρα 4Α (άνω διάζωμα) τιμή 12 ευρώ. Γυναικεία – παιδικά τιμή 5 ευρώ

Πέταλο:

Θύρες 6 και 7 τιμή 5 ευρώ

Σταθερός ο Μάντζιος;

Στον  Λεβαδειακό γίνεται λόγος ότι «τρίζει η καρέκλα» του προπονητή του,  Άκη Μάντζιου. Στον αντίποδα ο ίδιος ψάχει να επιλέξει βοηθό, γεγονός που δεν παραπέμπει σε τέτοιο «μήνυμα» από την ΠΑΕ προς το πρόσωπό του.

Συγκεκριμένα έχει υποστηριχθεί ότι επειδή ο  Λεβαδειακός αγνοεί την νίκη το 2016, η αναμέτρηση στο Αγρίνιο θα αναχθεί σε κριτήριο για την παραμονή του.  Όμως παρά τις  φήμες  λόγω των τελευταίων αποτελεσμάτων του Λεβαδειακού, ο τεχνικός των Βοιωτών θα πρέπει να ψάξει και για βοηθό, διότι ο Σάββας Σοφοκλέους επέστρεψε στην Κύπρο καθώς γέννησε η γυναίκα του και ο ίδιος επιθυμούσε να βρίσκεται δίπλα στην οικογένειά του. Κατά τα άλλα στον Λεβαδειακό επιμένουν για το θέμα προπονητή  πως δεν υπήρξε ποτέ πρόθεση απομάκρυνσής του  Μάντζιου  και ούτε και υπάρχει.

Η ομάδα της Βοιωτίας στα αγωνιστικά αντιμετωπίζει την απουσία του Στάθη για τα δύο επόμενα παιχνίδια, ίσως και τρία, αφού ο έμπειρος παίκτης έχει υποστεί θλάση κι απόντες παραμένουν  οι  επίσης τραυματίες Ουόν και Γιακουμάκης.

papaioannou