Επίσκεψη Παναιτωλικού στην έκθεση του γλύπτη Θόδωρου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν τον κορυφαίο γλύπτη Θόδωρο, να ενημερωθούν και να θαυμάσουν το έργο του, είχαν οι άνθρωποι του Παναιτωλικού. Με επικεφαλής τον πρόεδρο Φώτη Κωστούλα, τον διευθύνοντα σύμβουλο Γεράσιμο Μπελεβώνη, τον προπονητή Γιάννη Ματζουράκη και τους συνεργάτες του και όλους τους ποδοσφαιριστές, ο Παναιτωλικός επισκέφτηκε την έκθεση «Στίγματα πορείας: ίχνη σε χαρτί με μολύβι, μελάνι, κάρβουνο (1947 – 1962)», που φιλοξενείται στη Δημοτική Πινακοθήκη Αγρινίου.

Τους υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Αγρινίου και σπουδαίος ζωγράφος Χρήστος Γαρουφαλής.

Ο κ. Κωστούλας προσέφερε στον γλύπτη Θόδωρο μια φανέλα του Παναιτωλικού με το όνομά του και ο κ. Γαρουφαλής συλλεκτική έκδοση του Πολυτεχνείου για το έργο του Θόδωρου υπογεγραμμένη από τον γλύπτη. Τόσο ο Δήμαρχος Αγρινίου όσο και ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, αναφέρθηκαν στην πρόθεσή τους να αναδειχτεί το πολιτιστικό έργο του Παναιτωλικού με εκδηλώσεις που θα ενταχθούν στο πλαίσιο του εορτασμού των 90 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου.

Ο Αγρινιώτης γλύπτης Θόδωρος εκθέτει για πρώτη φορά στη γενέτειρά του περίπου εκατό προσωπικά σχέδια στα οποία καταγράφεται η αρχή της μεγάλης του πορείας, που καταξιώθηκε στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η έκθεση θα λειτουργήσει έως το τέλος Φεβρουαρίου και πρέπει να την επισκεφτεί κάθε Αγρινιώτης.840

841

842

843

845

846

849