Μέρα Κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας

Σήμερα διεξάγονται οι αγώνες της  3ης φάσης του Κυπέλλου Αιοτωλοακαρνανίας, ενώ ένας απ’ αυτούς έγινε την προηγούμενη Τετάρτη και την πρόκριση είχε πάρει ο Ν. Θέρμιος Απόλλων…

unnamed copy

Σήμερα διεξάγονται οι αγώνες της  3ης φάσης του Κυπέλλου Αιοτωλοακαρνανίας, ενώ ένας απ’ αυτούς έγινε την προηγούμενη Τετάρτη και την πρόκριση είχε πάρει ο Ν. Θέρμιος Απόλλων με 0-2 μέσα στο Αντίρριο.

Το πιο αμφίρροπο και σημαντικό ματς στο σημερινό κυρίως «μενού» είναι αυτό ανάμεσα  σε δύο ομάδες της Β΄Κατηγορίας, όπου ο Αμβρακικός Λουτρού υποδέχεται τον Άρη Αιτωλικού (φωτο).  Ξεχωρίζει επίσης η αναμέτρηση της ΑΕ Μεσολογγίου και του Αμφίλοχου στο Ενωσιακό γήπεδο, στο οποίο πριν λίγο καιρό οι αντίπαλοι αναδείχθηκαν  ισόπαλοι 1-1 για το πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας. Οι δύο πρωτοπόροι της Α΄ΕΠΣΝΑ υποδέχονται ομάδες του ίδιου πρωταθλήματος τις οποίες έχουν κερδίσει, ο μεν Ναυπακτιακός με 1-0 τον Αχελώο, ο δε ΑΟ Φλόγα Παλαιομάνινας με 3-1 (εκτός έδρας) τον Αλικυρναϊκό Αγίου Θωμά. Δύο ακόμα ομάδες της Α΄Κατηγορίας που θα αναμετρηθούν είναι ο ΑΟ Χάλκειας με την Δόξα Καινουρίου, την οποία πρόσφατα κέρδισε 1-4 στην έδρα της.
 
ΑΓΩΝΕΣ & ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΝΑ
 
ΤΕΤΑΡΤΗ  11-11-2015  ΩΡΑ  14:30 
 
ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΕΧΡΙΝΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
ΚΑΛΑΜΑΡΗΣ – ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΔΗΜΟΝΙΤΣΑΣ
ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
ΤΣΙΡΩΝΗΣ – ΤΣΙΛΙΚΑΣ – ΑΣΗΜΑΚΗΣ
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ
ΓΚΙΑΦΗΣ – ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ - ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΑΟ ΧΑΛΚΕΙΑΣ – ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ
ΚΑΛΥΒΟΠΟΥΛΟΣ – ΛΙΟΝΑΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ
ΑΟ ΡΗΓΑΝΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΞΥΣΤΡΑΣ Δ. – ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ - ΚΟΛΟΣΙΩΝΗΣ
ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛ/ΣΤΡΟΥ
ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ – ΚΑΛΥΒΑΣ - ΜΩΡΑΪΤΗΣ
ΑΟ ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ– ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ ΑΓ. ΘΩΜΑ
ΠΑΠΠΑΣ – ΚΑΚΑΤΣΙΔΗΣ – ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΣ
 
ΤΕΤΑΡΤΗ  11-11-2015  ΩΡΑ  18:30
ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΓΚΙΑΦΗΣ – ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ – ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ