Πάλι χωρίς Κούσα και Κουτρομάνο

Συνεχίζονται οι απώλειες του Παναιτωλικού ενόψει της κομβικής αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Δευτέρα, καθώς πέρα από τους γνωστούς απόντες (Ντάνι και  Ντιέγκο Μπεχαράνο,…

unnamed copy
Συνεχίζονται οι απώλειες του Παναιτωλικού ενόψει της κομβικής αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Δευτέρα, καθώς πέρα από τους γνωστούς απόντες (Ντάνι και  Ντιέγκο Μπεχαράνο, Βιγιαφάνες, Καμαρά) δεν προπονήθηκαν  ούτε χθες ο Κούσας και ο Κουτρομάνος. Οι δύο ποδοσφαιριστές αποχώρησαν στην προπόνηση της Πέμπτης με ενοχλήσεις ο πρώτος στο προσαγωγό και ο δεύτερος στον δικέφαλο.
Και μόνο η  απουσία τους από τις δύο αυτές προπονήσεις δημιουργεί πρόβλημα στον Ματζουράκη, κι ενώ για τον Αγρινιώτη αμυντικό φαίνεται τρομερά δύσκολο να αγωνιστεί την Δευτέρα. Οι οριστική ιατρική γνωμάτευση αναμένονταν για αργά χθες το βράδυ, ή σήμερα το πρωί, με την αρχική διάγνωση να αναφέρει θλάση του Κουτρομάνου. Η δύσκολη περίπτωση των προσαγωγών που ταλαιπωρεί τον Κούσα χρειάζεται αναμονή και ίσως να φανεί την τελευταία στιγμή εάν θα βρίσκεται σε θέση να αγωνιστεί. Το κακό για τους κυανοκίτρινους είναι πως μόλις την Τρίτη ξεκίνησε κανονικό πρόγραμμα ο Κόρσιενς και θα είναι μεγάλο ρίσκο να τον χρησιμοποίησει τόσο νωρίς ο προπονητής των κυανοκίτρινων. Κι αν για το δεξί άκρο της άμυνας μπορεί να δώσει τη λύση ο Μύγας, στους κεντρικούς αμυντικούς πρέπει ή να εμπιστευτεί τον νεαρό Χαντάκια, που δεν έχει παίξει καθόλου, ή να μετατοπίσει παίκτη από τα χαφ με πιθανότερο τον Μάκο, ώστε ν’  αφήσει τον Πάουλο στον άξονα.   
Αντικείμενο την τακτική είχε η χθεσινή  προπόνηση και η σημερινή  θα γίνει στις 11.00 το πρωί.
Στις 3 Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο
 
Η ΕΠΟ ανακοίνωσε  τις ημερομηνίες των αγώνων  παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας  και ο  Παναιτωλικού θα παίξει με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο  την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, στις 3.00 το απόγευμα. Το ματς αυτό προηγείται της αναμέτρησης του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο για την Σούπερ Λιγκ, το οποίο έχει οριστεί για την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου. Πάντως η ομάδα του Περιστερίου θα παίξει στο Κύπελλο με την Λαμία κι αυτή η αναμέτρηση θα γίνει Τρίτη 1 Δεκεμβρίου.
papaioannou