ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΑθήνα Ωνάση: Η αποκάλυψη για το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας!

Αθήνα Ωνάση: Η αποκάλυψη για το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας!

Αθήνα Ωνάση: Η αποκάλυψη για το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας!

Είναι γνωστό πως η Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο έχουν χαράξει διαφορετικούς δρόμους εδώ και μερικά χρόνια!

Ο Βραζιλιάνος όμως πρώην σύζυγός της είχε αποκαλύψει σε Μέσα της πατρίδας του το σοβαρό πρόβλημα υγείας της Ελληνίδας κληρονόμου! Συγκεκριμένα είχε τονίσει πως η Αθηνά Ωνάση δεν μπορεί να κάνει παιδιά!

Συγκεκριμένα δημοσίευμα μεγάλης ιστοσελίδας της Βραζιλίας επιτίθεται στην «χρυσή κληρονόμο» – Οι κακές γλώσσες λένε ότι είναι απόλυτα κατευθυνόμενο από τον Βραζιλιάνο ιππέα μέσω της συντρόφου του, Ντενίζ Σεβέρο, που είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια!

Με τον τίτλο: «Ο πραγματικός λόγος του χωρισμού: Η Αθηνά Ωνάση δεν μπορούσε να χαρίσει ένα παιδί στον Ντόντα», δημοσίευμα μεγάλης lifestyle ιστοσελίδας της Βραζιλίας… επιτίθεται στην Αθηνά Ωνάση.

Το δημοσίευμα, ούτε λίγο ούτε πολύ αναφέρει πως η κατάθλιψη και τα ξεσπάσματα της Αθηνάς Ωνάση προήλθαν από το γεγονός πως δεν μπορούσε να χαρίσει στην ίδια και στον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο ένα παιδί.

Κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι το δημοσίευμα είναι απόλυτα κατευθυνόμενο από τον Αλβάρο μέσω της συντρόφου του Ντενίζ Σεβέρο, η οποία είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια με πολύ ισχυρές διασυνδέσεις στο χώρο των ΜΜΕ.

Το δημοσίευμα ανέφερε πως το ζευγάρι είχε προσπαθήσει πάρα πολύ να κάνει ένα παιδί, κάτι το οποίο όμως δεν ήταν εφικτό εξαιτίας προβλήματος της Ωνάση.

Στο ίδιο post γράφεται πως το συγκεκριμένο θέμα θα αναφερθεί από τον Αλβάρο και στα ελβετικά δικαστήρια που θα εκδικάσουν το διαζύγιο της δεκαετίας, και μάλιστα αναμένεται να προσκομίσει τη σχετική ιατρική γνωμάτευση.

Ο συντάκτης, όπως αναφέρει το περιοδικό Λοιπόν, δεν παρέλειψε να αναφέρει και τις προσπάθειες της μητέρας της Χριστίνας Ωνάση να αποκτήσει την Αθηνά.

Δεν αναφέρει όμως ότι η Αθηνά παντρεύτηκε σε πολύ μικρή ηλικία και σήμερα είναι μόλις 32 χρόνων, όπως και τις προσπάθειες του Αλβάρο για να υιοθετήσει η Αθηνά τη δική του κόρη, τη Βίβιαν, ώστε να γίνει αυτομάτως και κληρονόμος της.

Πένθος για την Αθηνά Ωνάση!

Πολλά είναι αυτά που δεν ξέραμε για την Αθηνά Ωνάση, όπως το περιστατικό που την βύθισε στο πένθος.

Η Αθηνά Ωνάση μπορεί σε κάθε της εμφάνιση να δείχνει το σκληρό της πρόσωπο, ωστόσο έχει λυγίσει και εκείνη στο παρελθόν.

Ήταν στα τέλη του 2014 όταν το αγαπημένο της άλογο, η AD Camille Z έπεσε πάνω σε ένα εμπόδιο, έσπασε το πίσω πόδι του και χρειάστηκε να του κάνουν ευθανασία.

Το περιστατικό αυτό, έχει μείνει ακόμη χαραγμένο στη μνήμη της, αφού ως γνωστόν η αγάπης της για τα άλογα είναι μεγάλη.

athensmagazine.gr

Το βαθύ ντεκολτέ της Μακρυπούλια άφησε άφωνο τον Ουγγαρέζο (VIDEO)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr