Η Αθηνά Ωνάση μετά το διαζύγιο άλλαξε χώρα – Σε ποια πόλη ζει τώρα

«Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του ευρωπαϊκού Τύπου την βλέπουν συχνά να κάνει βόλτα στο κέντρο της πόλης, ή να ψωνίζει στα καταστήματα, ντυμένη απλά, με τζιν και αθλητικά».

Η Αθηνά Ωνάση είναι η γυναίκα που βλέπουν συχνά οι κάτοικοι του Φάλκνεσβααρντ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ελένη», η κληρονόμος της δυναστείας των Ωνάση έχει αλλάξει χώρα και ζωή.

«Με εξαίρεση την υπέροχη ξύλινη βίλα της, που διαθέτει έξτρα χώρους για τα άλογά της, η Αθηνά Ωνάση δεν αγαπά τις υπερβολές, τα πάρτι, ή την αναίτια επίδειξη πολυτέλειας. Προτιμά την ήσυχη, πειθαρχημένη ζωή του αθλητή, η καθημερινότητά της οργανώνεται γύρω από τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις της. Προσέχει τη διατροφή της, κοιμάται αρκετά και προπονείται πολλές ώρες καθημερινά ώστε να είναι σε φόρμα. Αποδεικνύοντας, με τη στάση της πως η ιππασία είναι ένα γνήσιο πάθος της και όχι το καπρίτσιο κάποιου κακομαθημένου πλουσιοκόριτσου. Όσο ζούσε με τον Αλβάρο, είχε κάνει ένα βήμα πίσω, λες και όφειλε να του αφήσει το προνόμιο της υπεροχής στον χωμάτινο στίβο. Βέβαια τον ακολουθούσε στους αγώνες, ακόμα και αν δεν αγωνιζόταν η ίδια. Τώρα, πλέον, διεκδικεί σοβαρά μια θέση στο βάθρο, δηλώνοντας συμμετοχή σε όλο και περισσότερους αγώνες», δηλώνει άνθρωπος του περιβάλλοντός της.

Δείτε το βίντεο:

thetoc.gr

Πασίγνωστη Ελληνίδα κάνει yoga και τρελαίνει το Instagram με την ευλυγισία της! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)