Αθήνα: Ακόμη μια επιτυχία της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μέλος της οποίας είναι Ναυπάκτιος Αστυνομικός!

Βραδινές ώρες χθες, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ν. Ιωνίας (Γ’ Αλλαγής) στην οποία είναι μέλος Ναυπάκτιος αστυνομικός πέρασαν χειροπέδες σε 54χρονο αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας για κατοχή λαθραίων τσιγάρων – καπνου! Η συγκεκριμένη ομάδα ΔΙ.ΑΣ. έχει συνεχώς σημαντικές επιτυχίες και της αξίζουν συγχαρητήρια για την σπουδαία δράση τους κόντρα στην εγκληματικότητα.

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι χθες 30/11 και περί ώρα 22:30 αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Ν. Ιωνίας (Γ’ Αλλαγή) στα πλαίσια περιπολίας τους , διερχόμενοι από τη Λ. Βεΐκου εντόπισαν σταθμευμένο λεωφορείο και άτομο να κινείται ύποπτα πλησίον αυτού!

Άμεσα οι Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προέβησαν σε έλεγχο του ατόμου, ο οποίος ήταν οδηγός του λεωφορείου, και του ανωτέρω οχήματος! Ο έλεγχος αποδείχθηκε «λαβράκι» καθώς εντός του λεωφορείου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε διάφορα σημεία 1.307 συσκευασίες καπνού καθώς επίσης και ποσότητα από αυτοσχέδιες συσκευασίες καπνού και τσιγάρα! Άμεσα ο ανωτέρω αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε για την αυτόφωρη διαδικασία!

nafpaktianews.gr

Σύλληψη για κλοπή σε σχολείο στο Μεσολόγγι