ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΗ αστυνόμευση εκπέμπει SOS

Η αστυνόμευση εκπέμπει SOS

Η αστυνόμευση εκπέμπει SOS

Με ελάχιστες εξαιρέσεις σε υποθέσεις οι οποίες διαχειρίζονται και κλείνουν εύκολα, η τοπική Αστυνομία δεν δείχνει να διανύει καλό φεγγάρι!

Τελευταία έχουν πέσει πολλά το ένα μετά το άλλο και σοβαρά περιστατικά τα οποία το μόνο σίγουρο είναι ότι προκαλούν τρόμο και μεγάλο κλίμα ανασφάλειας στους πολίτες και ιδιαίτερα σε επαγγελματίες της περιοχής.

Η διαβόητη σπείρα των ΑΤΜ και των αυτόματων πωλητών καυσίμων φαίνεται ότι -για την ώρα τουλάχιστον- κάνει πλάκα στις Αρχές οι οποίες δείχνουν ανήμπορες να αντιδράσουν. Μάλιστα μαθαίνουμε ότι δεν αποκλείεται αν η σπείρα συνεχίσει να κάνει άνω κάτω το Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή, την υπόθεση να αναλάβει κλιμάκιο της Ασφάλειας Πατρών, που ξεκάθαρα κινείται σε άλλο επίπεδο αστυνόμευσης, ερευνών, τεχνογνωσίας και αποτελεσματικότητας, ως μία από τις καλύτερες υπηρεσίες της χώρας.

Δεν είναι όμως μόνο η σπείρα.

Η στήλη δέχεται σχεδόν καθημερινά παράπονα για τη συμπεριφορά… ομάδων Ρομά σε νυχτερινά καταστήματα του Αγρινίου, όπου τελευταία συμβαίνουν διάφορα περίεργα…

Σύμφωνα μάλιστα με ασφαλείς πληροφορίες, ξημερώματα σε κεντρικό μαγαζί της πόλης, ομάδα Ρομά αναστάτωσε θαμώνες και ιδιοκτήτες προκαλώντας σοβαρό επεισόδιο. Και ξέρετε γιατί; Γιατί η συγκεκριμένη παρέα δεν θέλησε να βάλει το χέρι στην τσέπη όταν της ζητήθηκε ο λογαριασμός!!!

Στο σημείο μάλιστα κλήθηκε η Αστυνομία η οποία μετά από αρκετή ώρα προσήγαγε κάποιους εξ αυτών στο τμήμα. Και πάλι όμως σύλληψη δεν έγινε μιας και ο ιδιοκτήτης δεν υπέβαλε μήνυση για ευνόητους λόγους. Σου λέει εμένα μετά ποιος θα με προστατεύσει όταν θα επιστρέψουν ενδεχομένως οι συγκεκριμένοι να ζητήσουν και τα ρέστα…

Έτσι όπως πληροφορούμαστε αρκετοί από αυτούς αναγκάζονται να καταφεύγουν σε άλλες… μεθόδους προστασίας της περιουσίας τους μιας και φαίνεται ότι είναι απροστάτευτοι. Δηλαδή τι πρέπει να κάνουν; Να πάρουν το νόμο στα χέρια τους; Ο κόσμος και οι επαγγελματίες ζητούν το αυτονόητο. Αστυνόμευση!

Αυτά για την ώρα. Η στήλη θα επανέλθει επί του θέματος…

Να μην περάσουν ξανά 15 χρόνια

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

1 Comment

  1. Η συμπεριφορά… ομάδων Ρομά στο Αγρίνιο και στην οδό Δ. Καλλέργη 4 είναι εξωφρενικη.
    Καθημερινά από 06:00 _ 24:00.
    Φωναζουν τσακώνονται γεμίζουν τον τόπο σκουπίδια όλων των ειδών αφοδευουν όπου γουστάρουν κλείνουν το δρόμο με τα αγροτικά τους οχήματα και οι νεότεροι ρομα με τα ραλλυ οχήματα τους κάνουν
    αυτό σχεδιασμούς με αγώνες χειρόφρενο και οι καταστήματαρχες και οι γειτονιά δεν έχει ησυχια. Έχουν αγανακτήσει άπαντες. Αν υπάρχει κάποιος υπεύθυνος σε αυτήν την πόλη ας κάνει τα αυτονόητα. Αλλά και τα Νόμιμα. 300 μέτρα από την πλατεία δημοκρατίας της πόλης δεν επιτρέπεται να μην υπάρχει τουλάχιστον μια σχετικά καλή ποιοτητα ζωής.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.