Άστραψε και βρόντηξε ο Αναγνωστόπουλος

Άστραψε και βρόντηξε ο πρώην Δήµαρχος Μεσολογγίου Γιάννης Αναγνωστόπουλος µετά το «µανιφέστο» του Παυσανία Παπαγεωργίου που θα διεκδικήσει τον προσεχή Μάιο τον Δήµο Μεσολογγίου.

Ο κ. Αναγνωστόπουλος που συνηθίζει να τα λέει έξω από τα δόντια φαίνεται ότι ενοχλήθηκε από τα όσα υποστήριξε ο κ. Παπαγεωργίου και µε επιστολή του που έδωσε στη δηµοσιότητα τον «στολίζει» κανονικά.

Στην επιστολή µεταξύ άλλων µιλά για πρώην Δηµάρχους που ο καθένας έβαλε ένα λιθαράκι για να πάει µπροστά το Μεσολόγγι και κατηγορεί τον υποψήφιο Δήµαρχο ότι όλοι αυτοί όπως και ο ίδιος είχαν εµπειρία και ικανότητες κάτι που δεν διαθέτει εκείνος… Και του λέει κι άλλα… Όπως δείχνουν τα πράγµατα η υποψηφιότητα Παπαγεωργίου δηµιουργεί εντάσεις κάτι που δεν είναι καλό για τον ίδιο αλλά και για τον ΣΥΡΙΖΑ… Αλλά αυτοί που µε διάφορους τρόπους έβαλαν µπροστά τον κ. Παπαγεωργίου µάλλον δεν γνώριζαν την ανθρωπογεωγραφία της Ιερής Πόλης και των ανθρώπων της.

Υπάρχει όµως µια απορία. Οι Αγρινιώτες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν γνώριζαν. Ο Μεσολογγίτης που είναι και στα «ψηλά» του κόµµατος δεν ήξερε; Κι αν δεν ήξερε γιατί δεν ρώταγε;

Νίκη Φούντα υποψήφια με το ΚΙΝΑΛ;