Σακκάς και Σεϊσίδης πίσω από τη ληστεία σε τράπεζα της Ακράτας με τη λεία των... 400.000 ευρώ;

Υπό εξονυχιστική εξέταση έχουν τεθεί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας τα «ορφανά» αποτυπώματα από σημαντικές ληστείες και μεγάλες διαρρήξεις που έχουν γίνει σε…

sakkas

Υπό εξονυχιστική εξέταση έχουν τεθεί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας τα «ορφανά» αποτυπώματα από σημαντικές ληστείες και μεγάλες διαρρήξεις που έχουν γίνει σε τραπεζικά καταστήματα και άλλους χώρους, ώστε να φανεί αν έχουν συμμετοχή οι Σακκάς και Σεϊσίδης που συνελήφθησαν πριν λίγες ημέρες στη Λακωνία.

Σύμφωνα με το tempo24.gr μία από αυτές είναι και αυτή σε τράπεζα στην Ακράτα Αχαΐας που έγινε τον Δεκέμβριο του 2012 από την ομάδα του Νίκου Μαζιώτη που αποτελείτο τουλάχιστον από 5 με 6 ακόμα άτομα.

Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία έχει ζητήσει από τη σήμανση να αντιπαραβάλει τα αποτυπώματα των δύο συλληφθέντων με τα “ορφανά” αποτυπώματα από τις ληστείες, κυρίως του Σικουρίου, της Ακράτας και του Βελεστίνου, ενώ εξετάζονται και όλα τα βίντεο ώστε να διαπιστωθεί εάν ο Σακκάς ή ο Σεϊσίδης είχαν πάρει μέρος σε αυτές.

Να υπενθυμίσουμε πως οι δύο οδηγούνται στο αυτόφωρο το πρωί της Δευτέρας για τα πλημμελήματα για τα οποία κατηγορούνται, ωστόσο όπως είναι φυσικό το ενδιαφέρον των Αρχών στρέφεται τόσο στις επικοινωνίες των δύο συλληφθέντων αλλά και στο εάν έχουν πάρει μέρος σε ληστείες που έχουν διαπράξει οι ληστές του Διστόμου.

Το χρονικό της ληστείας στην Ακράτα

Η κινηματογραφική ληστεία που έγινε στην Ακράτα, με τέσσερις άνδρες οι οποίοι φορώντας κουκούλες και γάντια και υπό την απειλή ότι θα ανατινάξουν τα πάντα κρατώντας χειροβομβίδα, μπήκαν σε υποκατάστημα τράπεζας το μεσημέρι της Πέμπτης 20-12-2012 στην Παλαιά Εθνική Οδό που συνδέει την Ακράτα με την Αιγείρα.

Η ληστεία σημειώθηκε πέντε λεπτά πριν από τις 2 το μεσημέρι. Οι τέσσερις δράστες είχαν κρύψει τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες ενώ φορούσαν και γάντια για να μην αφήσουν το παραμικρό ίχνος πίσω τους.

Εκτός από τη χειροβομβίδα, κρατούσαν στα χέρια τους και όπλα, και συγκεκριμένα πιστόλια και απείλησαν τους υπαλλήλους που εκείνη την ώρα ολοκλήρωναν τις τελευταίες συναλλαγές.

Ζήτησαν από τους ταμίες να βάλουν όσα χρήματα είχαν μπροστά τους, ενώ ανοίχθηκε και το χρηματοκιβώτιο.

H λεία των δραστών ξεπέρασε κατά πολύ τις 400.000 ευρώ!!!

Δείτε τις φωτογραφίες που έχει δημοσιοποιήσει η ΕΛ.ΑΣ.:

agnoistoi1.jpg

agnoistoi2_0.jpg

agnostoi3.jpg

agnoistoi4.jpg

agnoistoi5.jpg

agnoistoi6.jpg