Πάτρα: Θύμα επίθεσης εν ώρα εργασίας η Δημοσιογράφος Βικτωρία Δαράτου

"Το ζήσαμε και αυτο... Μας επιτέθηκαν και μας χτύπησαν επειδη κάναμε την δουλειά μας... Ευχαριστώ τον Απόλλωνας Δάρμας και τον Dimitris Konstantinakos που με προστάτευσαν με τον καλύτερο τροπο…

daratou_tempo24.gr_

"Το ζήσαμε και αυτο... Μας επιτέθηκαν και μας χτύπησαν επειδη κάναμε την δουλειά μας... Ευχαριστώ τον Απόλλωνας Δάρμας και τον Dimitris Konstantinakos που με προστάτευσαν με τον καλύτερο τροπο και λυπάμαι για την παιδεία κάποιων...", ήταν η ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό της στο fb, η Πατρινή δημοσιογράφος και ανταποκρίτρια του Alpha Βικτωρία Δαράτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr η νεαρή συνάδελφος ενώ βρισκόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο "Παναγία Βοήθεια", για να καλύψει το ρεπορτάζ που αφορούσε στην διακομιδή του 7χρονου, που τραυματίστηκε από ακυβέρνητο σκάφος στη Ζάκυνθο, δέχθηκε την απρόκληση επίθεση, από άνδρα που δήλωνε συγγενής του αγοριού.

Συγκεκριμένα απειλούσε τη δημοσιογράφο, ότι αν δε φύγει από το σημείο θα της σπάσει την κάμερα και ότι θα τη χτυπήσει. Το συνεργείο απομακρύνθηκε από το σημείο, σεβόμενο την κατάσταση, με την Βικτωρία Δαράτου να απαντά στο θερμοαίμο συγγενή πως απλά κάνει την δουλειά, χωρίς ωστόσο να μπορεί να αποχωρήσει από το χώρο.

Το μένος όμως του άνδρα δεν σταμάτησε, με την Δημοσιογράφο να ενημερώνει το προσωπικό άσφαλείας του Νοσοκομείου, άνδρας της οποίας παρενέβη και αρχικά φάνηκε πως τα πνεύματα ηρέμησαν.

Στη συνέχεια όταν το συνεργείο επιχείρησε να εισέλθει στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα, μπροστά του εμφανίστηκε και πάλι ο άνδρας - συγγενής και σύμφωνα με την Δημοσιογράφο δέχθηκε και πάλι απειλές ενώ την έσπρωξε με βίαιο τρόπο. Τότε παρενέβη συνεργάτης της - εικονολήπτης - στην προσπάθεια να ηρεμήσει η κατάσταση, όμως σύμφωνα με πληροφορίες και εκείνος δέχθηκε απρόκληση επίθεση απο άλλον άνδρα, ο οποίος τον χτύπησε στο κεφάλι και στην συνέχεια τον έριξε στο έδαφος. Η "οδύσσεια" των συναδέλφων όμως δεν σταμάτησε εκεί, αφού ακολούθως οι δυο άνδρες κινήθηκαν και πάλι απειλητικά κατά της Δημοσιογράφου, την οποία "κόλλησαν" σε ασθενοφόρο και την χτυπούσαν πάνω σε αυτό, χωρίς ευτυχώς να την τραυματίσουν σοβαρά.

Το πρωτοφανές περιστατικό έχει σοκάρει, τον δημοσιογραφικο κόσμο της Πάτρας.

Η συντακτική ομάδα εκφράζει την συμπαράσταση της στη Δημοσιογράφο και τον εικονολήπτη του συνεργείου του Alpha.