«Δεν αντέχουμε άλλο» λένε στον Αστέρα Ιτέας του Πέτρου Μαντούβαλου

Οι παίκτες του Αστέρα Ιτέας με μία σπαρακτική κοινή ανακοίνωση ξεκαθαρίζουν ότι ξεκινούν αποχή από τις προπονήσεις, αφού δεν έχουν χρήματα ούτε για τα στοιχειώδη έξοδα.

Τι κι αν πρόεδρος του συλλόγου είναι ο επιφανής δικηγόρος και πρόεδρος του ΤΑΠ Ολυμπιακός Πέτρος Μαντούβαλος;

Τι κι αν βρίσκεται στην τρίτη θέση του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με τεράστια πάντως διαφορά από τους δύο πρωτοπόρους Νίκη Βόλου και Ολυμπιακό Βόλου;

Οι παίκτες του Αστέρα Ιτέας αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποχή από τις προπονήσεις, αφού όπως τόνισαν σε κοινή ανακοίνωση, η ασυνέπεια τις διοίκησης ως προς τις οικονομικές της υποσχέσεις, τους έχει κάνει να μην μπορούν να ανταποκριθούν ακόμα και στις απλές καθημερινές τους ανάγκες.

Με μία ανακοίνωση που αποτελεί κραυγή αγωνίας, οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Ιτέας καταγγέλλουν την διοίκηση ότι τους πρότεινε ένα εξευτελιστικό ποσό ως μέρος των οφειλομένων και γνωστοποίησαν ότι δεν αντέχουν άλλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εμείς οι ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ, τα δίνουμε όλα μέσα στο γήπεδο, σεβόμενοι τη φανέλα και τον κόσμο της ομάδας μας, όπως και τις υποχρεώσεις μας.

Ξεπερνάμε έως τώρα, κάθε δυσκολία, ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις της ομάδας, κάνοντας υπομονή, παλεύοντας, σε συνθήκες πάρα πολύ δύσκολες.

Όμως, σε όλα υπάρχει ένα όριο.

Ακούμε εδώ και πολύ καιρό μόνο υποσχέσεις και λόγια τίποτα άλλο.

Είμαστε άνθρωποι και δεν έχουμε πλέον χρήματα ούτε για τις απλές, στοιχειώδεις, καθημερινές ανάγκες μας.

Κουραστήκαμε. Κάναμε υπομονή μέχρι σήμερα, ελπίζοντας ότι θα πάρουμε έστω ένα μισθό, αλλά, αποδείχθηκε ότι μάταια περιμέναμε, καθώς, απλώς, μας προσφέρθηκε ένα πάρα πολύ μικρό, εξευτελιστικό ποσό και για τους 20 ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας, αποφασίσαμε όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ να σταματήσουμε να προπονούμαστε.

Εάν δεν γίνει κάτι, ειλικρινά, θα βρεθούμε σε πλήρες αδιέξοδο και για ότι ακολουθήσει, η ευθύνη δε θα είναι δική μας.

Δεν πάει άλλο. Όχι γιατί δε θέλουμε, αλλά, επειδή δεν αντέχουμε.

Εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ…»

Πάντως, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση του Αστέρα Ιτέας προτίθεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να εξοφλήσει μέρος των οφειλών (ή όλη την οφειλή) ούτως ώστε οι παίκτες να επιστρέψουν κανονικά στις προπονήσεις.

sdna.gr

Μάζουρεκ: «Ξέσπασα γιατί ήμουν στεναχωρημένος»