ΑΣΕΠ: Ποιες προσλήψεις προγραμματίζει για φέτος η νέα κυβέρνηση (VIDEO)

Μέχρι το τέλος του έτους θα πραγματοποιηθούν οι 1500 προσλήψεις των Ειδικών φρουρών στην Αστυνομία, όπως τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης. Παράλληλα υπογράμμισε ότι θα προχωρήσουν και 4.500 προσλήψεις εκπαιδευτικών στην Ειδική Αγωγή.

Να σημειωθεί ότι, μιλώντας στον Σκάι, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσαςδιευκρίνισε ότι στις 2.450 προσλήψεις στην υγεία που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, περιλαμβάνεται και η προκήρυξη 2Κ/2019 για τις 1.116 προσλήψεις στην υγεία για την οποία ήδη έχει ολοκληρωθεί η υποβολή αιτήσεων και το ΑΣΕΠ τις επεξεργάζεται, ώστε να εκδώσει το επόμενο διάστημα τους προσωρινούς πίνακες επιτυχόντων. Επιπλέον ο κ. Πέτσας προανήγγειλε πριν τον πρωθυπουργό ότι οι προσλήψεις των 1.500 ειδικών φρουρών θα γίνουν εντός του έτους

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα των δηλώσεων του κυβερνητικού εκπροσώπου:

Για προσλήψεις

Κάναμε σύσκεψη στο Μαξίμου,  πριν λίγες ημέρες με όλους τους συναρμόδιους Υπουργούς για να επιταχυνθούν οι προσλήψεις το 2019 στον τομέα της υγείας και στον τομέα της ασφάλειας. Δώσαμε προτεραιότητα σε αυτούς τους δύο τομείς. 1.116 θέσεις νοσηλευτικού προσωπικού, που είναι σε εξέλιξη και κάνουμε τα πάντα για να τελειώσουν φέτος. Και 1.500 προσλήψεις αστυνομικών που θα γίνουν ό,τι και να γίνει μέχρι τέλος του έτους. Έχει σαφή εντολή ο κ. Χρυσοχοΐδης να ολοκληρώσει αυτή τη διαδικασία πάντα με τα κριτήρια και την επίβλεψη του ΑΣΕΠ.  Είναι δύο τομείς βασικοί που δείχνουν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για απολύσεις στο Δημόσιο.

Δηλώσεις Μητσοτάκη στη Βουλή:

Παίρνω σήμερα το λόγο με την ελπίδα να κάνω μία νέα αρχή στην πολιτική μας ζωή. Η λαϊκή εντολή υπήρξε σαφής και πεντακάθαρη. Είναι καιρός η Ελλάδα να πάει μπροστά. Θα τιμήσουμε στο ακέραιο την εντολή αυτή. Ζωντανά οι προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης.

Gepostet von Kyriakos Mitsotakis am Samstag, 20. Juli 2019

aftodioikisi.gr

Αυτά είναι τα 25 ρήγματα που ανησυχούν τους σεισμολόγους