Αράχωβα Ναυπακτίας: «Αδειάζουν» Τσαρούχη – Κούκουνα για το πρόβλημα της Αράχωβας (ΔΕΙΤΕ VIDEO)

Η άγνωστη προσφορά του Τ.Λουκόπουλου που φέρνει στο φως η μαρτυρία κατοίκου του χωριού.

Αντίθετη άποψη από αυτήν του προέδρου της Αράχωβας Ναυπακτίας σχετικά με τα όσα καταλόγησε στο Nafpaktianews, έχουν το μέλος της κοινότητας κ. Μερίκας και ο κάτοικος της περιοχής κ. Καραγιάννης . Με τηλεφωνική τους επικοινωνία στο Nafpaktia news.gr  ανάφεραν τα εξής:

Ο κ. Μερίκας την περασμένη Τρίτη,κατέθεσε την παραίτηση του από μέλος της κοινότητας Αράχωβας στο Δήμαρχο Ναυπακτίας κ. Λουκόπουλο επιρρίπτοντας ευθύνες στον πρόεδρο κ. Τσαρούχη,ότι δεν έχει συνεδριάσει ποτέ όπως θα όφειλε.Συνεχίζοντας τόνισε ότι  κακώς δεν είχε υποβάλει την παραίτηση του νωρίτερα ζητώντας γι’αυτό,συγνώμη από τους συγχωριανούς του.

Από την  πλευρά του ο Δήμος Ναυπακτίας και ο Δήμαρχος κ. Λουκόπουλος  κινητοποιηθήκαν αμέσως προκειμένου να δώσουν λύση.Ο πρόεδρος,κινήθηκε μεμονωμένα και με εξέθεσε -τόνισε- λέγοντας στις δηλώσεις του, ότι κανείς δεν ενδιαφέρθηκε.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Μερίκας ΕΔΩ

-Η άγνωστη προσφορά του δημάρχου

Επικριτικός κατά του προέδρου και ο κάτοικος του χωριού κ.Κων/νος Καραγιάννης για τη στάση του κατά του δήμου,χωρίς να έχει προηγηθεί έκτακτο συμβούλιο κοινότητας προκειμένου να παρθούν αποφάσεις για ένα τόσο σημαντικό θέμα.Κατήγγειλε επίσης,ότι κάποιοι προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν  για πολιτικές σκοπιμότητες το πρόβλημα ενός συνανθρώπου μας . Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε για τον Δήμαρχο Ναυπακτίας κ. Λουκόπουλο ο οποίος όπως τόνισε μέσω του Nafpaktianews, ο κ. Καραγιάννης θέλησε να προσφέρει  χρήματα για να βοηθήσει τον κάτοικο του χωριού που έχει χάσει το σπίτι του.. Επίσης αναφέρθηκε και στον κ. Σιαμαντά που και αυτός με την σειρά του επικοινώνησε με την πρόνοια αλλά και μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου να προσφέρει βοήθεια στον συμπολίτη μας που δεν μπορεί να μείνει στο σπίτι του.

Η καταγγελία του κ. Καραγιάννη κατοίκου της περιοχής ΕΔΩ

Δείτε ΕΔΩ την παρέμβαση του κ. Τσαρούχη του προέδρου προέδρου της κοινότητας .

Για έλλειψη ευαισθησίας των υπηρεσιών του δήμου στην περίπτωση της Αράχωβας έκανε λόγο και  ο Θ.Κούκουνας

Αιχμές κατά των υπηρεσιών του δήμου στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται το θέμα του κατολισθητικού φαινομένου της Αράχωβας τις τελευταίες ημέρες,άφησε  επίσης κατά την έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ναυπακτίας,ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος της δ.ε.Πλατάνου Θανάσης Κούκουνας.

Ο κ. Κούκουνας,αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στο χωριό,στα όσα από την πλευρά του έπραξε,αλλά και στα όσα από την πλευρά των υπηρεσιών του δήμου δεν έγιναν.

Χθες -ανέφερε- επισκέφθηκαν την περιοχή γεωλόγος και μηχανικός προκειμένου να δουν από κοντά την κατάσταση και να συντάξουν τη σχετική έκθεση,ωστόσο θα περίμενα-είπε-μια καλύτερη ευαισθησία από τις υπηρεσίες του δήμου,δίχως όμως να θελήσει να ξετυλίξει περισσότερο το κουβάρι.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ