Ευαγγελία Αραβανή: Τι απαντά σε όσους τη συγκρίνουν με τη Ζέτα Μακρυπούλια και τη Δούκισσα Νομικού

Η Ευαγγελία Αραβανή σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Secret απάντησε για το πώς νιώθει με τη σύγκριση που της γίνεται με τις δύο προηγούμενες παρουσιάστριες του «Dancing with the stars», τη Ζέτα Μακρυπούλια και τη Δούκισσα Νομικού.

«Αυτό θα το κρίνει ο κόσμος. Τις γνωρίζω και τις δύο, εκτιμώ και τη Ζέτα και τη Δούκισσα, αλλά η καθεμιά αφήνει το δικό της στίγμα. Εγώ δεν προσπαθώ να αντιγράψω κάποιον, ούτε να μιμηθώ ούτε να αρέσω. Είμαι απλά ο εαυτός μου».

Ακόμα, η όμορφη παρουσιάστρια μιλώντας για την αγάπη της για το χορό δήλωσε: «Στο παρελθόν έκανα χορό και με στεναχωρεί που δεν κατάφερα να ασχοληθώ παραπάνω και τον έχω αφήσει. Φαντάσου ότι ήθελα να γίνω δασκάλα χορού. Έχω χορέψει πολύ στη ζωή μου».

Πλέον νιώθει πιο άνετη στο σόου καθώς έφυγε το άγχος των πρώτων live. «Ήμουν πιο μαγκωμένη στο παρελθόν. Νιώθω όλα αυτά που είπες. Πιο άνετη, όπως είναι η Ευαγγελία στην παρέα της. Είμαι πολύ χαρούμενη που συμβαίνει αυτό στη ζωή μου και νομίζω ότι ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Νιώθω πιο σίγουρη για τον εαυτό μου τώρα».

star.gr

Το ζεϊμπέκικο του Χρ. Μπόκα! (VIDEO)