Προτάθηκε για αντιδήμαρχος η Αθηνά Καρέλου στο Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας:

Προτάθηκε για αντιδήμαρχος η Αθηνά Καρέλου στο Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας:

 

Έν αναμονή των εξελίξεων, όσον αφορά τις αλλαγές που θα γίνουν στο Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας,  πληροφορίες του katouna News αναφέρουν πως έχει γίνει πρόταση στην κα Αθηνά Καρέλου σημερινή γραμματέα του Δ.Σ. να αναλάβει καθήκοντα Αντιδημάρχου. Επειδή όμως όλα είναι ρευστά μέχρι την τελευταία στιγμή, κρατάμε μερικές επιφυλάξεις.

Πάντως εμείς, όπως αναφέρει το katounanes.gr, δεν το θεωρούμε καθόλου απίθανο μιας και η κα Αθηνά Καρέλου ήρθε πρώτη σε ψήφους Γυναίκα απ’ όλους τους συνδυασμούς στην Κατούνα, από της ιδρύσεως της μέχρι σήμερα και όχι μόνο αυτό, αλλά είναι και πολύ δραστήρια στα καθήκοντα της.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η θητεία του Δημάρχου Γιώργου Αποστολάκη φθάνει στα μισά της και θα γίνουν αλλαγές. Δεν ξέρουμε όμως αν οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι για περίπου ένα χρόνο στον καθένα η μέχρι τέλους της θητείας, της παρούσας δημοτικής αρχής. Σε λίγες μέρες θα έχουμε την ευχέρεια να αναλύσουμε  περισσότερο τα πράγματα και τις αλλαγές που φαίνονται στον ορίζοντα.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ. Τι έγινε στην πρώτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. στις 7/9/2014

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ζευγάρι επιτέθηκε με καραμπίνα σε ιδιοκτήτη περιπτέρου – Μια προσαγωγή