ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΜε απουσίες αλλά με αισιοδοξία οι νέοι του Χαρίλαου Τρικούπη σήμερα στο Αγρίνιο

Με απουσίες αλλά με αισιοδοξία οι νέοι του Χαρίλαου Τρικούπη σήμερα στο Αγρίνιο

Με απουσίες αλλά με αισιοδοξία οι νέοι του Χαρίλαου Τρικούπη σήμερα στο Αγρίνιο

Εκτός έδρας δοκιμάζονται οι Νέοι του Χαρίλαου Τρικούπη για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ΕΣΚΑΒΔΕ. Πιο συγκεκριμένα σήμερα Σάββατο 10/11 και ώρα 13:00 αντιμετωπίζουν το Παναιτωλικό στο κλειστό ΔΑΚ Αερογέφυρας.

Για το Χαρίλαο Τρικούπη δεν υπολογίζονται για το σημερινό παιχνίδι οι Γιάννης Γυφτάκης και Παναγιώτης Γκάτζιος που βρίσκονται στην αποστολή του αντρικού τμήματος, ενώ δεν θα δώσει το παρών και ο προπονητής της ομάδας Ντίνος Σταυρόπουλος που έχει και αυτός υποχρεώσεις με το αντρικό τμήμα που λίγη ώρα μετά αντιμετωπίζει τη Καβάλα για το πρωτάθλημα της Α2. Χρέη προπονητή θα εκτελέσει ο άμεσος βοηθός του Σταυρόπουλου ο Νίκος Κλάδης.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Σταθόπουλος Σ. και Διαμάντης.

Υγ. Είναι απόρροιας άξιο πάντως πως η ΕΣΚΑΒΔΕ όρισε το παιχνίδι της under21 της Μεσολογγίτικης ομάδας 3,30 ώρες πριν το παιχνίδι της αντρικής ομάδας γνωρίζοντας ότι ο προπονητής της under21 είναι και παίχτης του αντρικού ενώ υπάρχουν και δύο παίχτες που αγωνίζονται και στις δύο ομάδες.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη μας τόνισαν ότι από το καλοκαίρι είχαν κάνει αίτημα τα παιχνίδια της under21 να διεξάγονται Κυριακές μιας και το αντρικό αγωνίζεται το Σάββατο, και με έκπληξη είδαν στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος να υπάρχουν 3 αγώνες ορισμένοι ημέρα Σάββατο.

Από τη στιγμή που ορίστηκε το παιχνίδι με το Παναιτωλικό είναι στην ευχέρεια των γηπεδούχων για το αν θα δεχτούν μετάθεση αγώνα ή όχι με την ομάδα του Αγρινίου να μη δέχεται την αλλαγή του παιχνιδιού για τους δικούς του λόγους. Έτσι η ομάδα του Μεσολογγίου είναι αναγκασμένη να αγωνιστεί σήμερα χωρίς το προπονητή της και χωρίς δύο βασικότατους παίχτες.

Πρέπει η ΕΣΚΑΒΔΕ να προσέχει αυτές τις καταστάσεις, και πόσο μάλλον απέναντι σε μια ομάδα που εκπροσωπεί την Αιτωλοακαρνανίας στην Α2 Εθνική κατηγορία, με τους ανθρώπους της να τρέχουν καθημερινά όχι μόνο το αντρικό αλλά και όλα τα υπόλοιπα τμήματα του Συλλόγου.

aitosports.gr

neoi-xarilaou

Μπαρμπόσα: «Να αιφνιδιάσουμε τον ΠΑΟΚ»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr