ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑποτίμηση εορταστικής περιόδου: Πρόσκαιρη ανάσα για την αγορά του Αγρινίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αποτίμηση εορταστικής περιόδου: Πρόσκαιρη ανάσα για την αγορά του Αγρινίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αποτίμηση εορταστικής περιόδου: Πρόσκαιρη ανάσα για την αγορά του Αγρινίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Νέο στοίχημα για τους εμπόρους της περιοχής οι ενδιάμεσες εκπτώσεις

Πρόσκαιρη ήταν η ανάσα που πήρε η τοπική αγορά κατά την διάρκεια της εορταστικής περιόδου του Πάσχα, παρά το γεγονός ότι οι δρόμοι «βούλιαξαν» από κόσμο. Απ’ ότι φάνηκε, η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών ψώνισε με τα… μάτια. Αρκετοί επαγγελματίες διαπίστωσαν ότι η αγορά κινήθηκε μόνο τις δύο τελευταίες ημέρες, ενώ κατά κοινή ομολογία η Μεγάλη Δευτέρα και η Μεγάλη Τρίτη ήταν «νεκρές» ημέρες. Σε σχέση με την περσινή Πασχαλινή κίνηση η αγορά φέτος κινήθηκε πτωτικά, αλλά υπήρξε μία μικρή τόνωση σε σύγκριση με το χρονικό διάστημα πριν τις γιορτές που η κατάσταση ήταν δραματική.

theodosis-giannakas
Ο Θεοδόσης Γιαννακάς

Ο Θεοδόσης Γιαννακάς τόνισε: «σίγουρα θα θέλαμε κάτι παραπάνω, αλλά ο κόσμος είναι στριμωγμένος από πολλές απόψεις και κυρίως από το κτηματολόγιο. Το Πάσχα σε γενικές γραμμές μπορεί να θεωρηθεί ότι πήγε καλά, αλλά ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο στις ενδιάμεσες εκπτώσεις. Ελπίζουμε και θεωρούμε πως ο Μάιος θα κλείσει με θετικό πρόσημο λόγω των ενδιάμεσων εκπτώσεων»

konstantinos-spathoulas
Ο Κωνσταντίνος Σπαθούλας

Ο Κωνσταντίνος Σπαθούλας ανέφερε: «η αγορά κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα, τόσο λόγω του καιρού, όσο και του οικονομικού. Προσδοκούμε στις ενδιάμεσες εκπτώσεις, γιατί η αγορά την εορταστική περίοδο κινήθηκε σε ρηχά νερά. Η κίνηση τη Μεγάλη Δευτέρα και τη Μεγάλη Τρίτη ήταν μηδενική».

nikitsas-tatsis
Ο Νικήτας Τάτσης

Ο Νικήτας Τάτσης σχολίασε: «η Μεγάλη Εβδομάδα ήταν δύσκολη. Η δουλειά κινήθηκε τις τελευταίες δύο – τρεις ημέρες απλά και μόνο  για να βγουν τα έξοδα. Ο κόσμος ήταν διστακτικός και περίμενε να πληρωθεί. Περιμένουμε να δουλέψουμε κατά την περίοδο των ενδιάμεσων εκπτώσεων».

vasiliki zapantioti
Η Βασιλική Ζαπαντιώτη

Η Βασιλική Ζαπαντιώτη δήλωσε: «το Πάσχα η κίνηση δεν ήταν η αναμενόμενη σε σχέση με τα περσινά δεδομένα, αλλά υπήρξε «ανάσα» συγκριτικά με το διάστημα πριν τις γιορτές. Λόγω των προσφορών υπάρχει ενδιαφέρον και κάτι κινείται στην αγορά, γι’ αυτό προσδοκούμε στο καλύτερο».

Κώστας Χονδρός για την εφημερίδα “Συνείδηση” 

Αγρίνιο: «Άρπαξε» αποθήκη σε χωράφι – Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής (ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr