ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΑποθεώθηκε στο Ρωμαϊκό Ωδείο ο Κωστής Μαραβέγιας! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αποθεώθηκε στο Ρωμαϊκό Ωδείο ο Κωστής Μαραβέγιας! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αποθεώθηκε στο Ρωμαϊκό Ωδείο ο Κωστής Μαραβέγιας! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ήταν μια συναυλία που τα είχε όλα. Μικρούς & μεγάλους θαυμαστές, χορό και φυσικά… πολύ τραγούδι!

Ο Κωστής Μαραβέγιας βρέθηκε στην Πάτρα σε μια συναυλία που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη στο Πατρινό κοινό που έσπευσε το βράδυ της Πέμπτης στο Ρωμαϊκό Ωδείο για να διασκεδάσει με παλιές και νέες επιτυχίες του αγαπημένου τραγουδοποιού.

Αποθεώθηκε στο Ρωμαϊκό Ωδείο ο Κωστής Μαραβέγιας! (φωτο)

Σε μεγάλα κέφια ο ένας εκ των τεσσάρων coaches του “The Voice” βγήκε στην σκηνή και αποθεώθηκε από τους θαυμαστές του, δείχνοντας πως χρόνο με τον χρόνο αποκτά όλο και μεγαλύτερο ρεύμα.

Για περισσότερες από δύο ώρες ο Κωστής Μαραβέγιας τραγουδούσε τις επιτυχίες του όπως το “Λόλα”, το “Που να βρω κάποια να σου μοιάζει” τον “Φάρο” και αρκετά ακόμα δικά του τραγούδια αλλά και άλλων καλλιτεχνών.

Αποθεώθηκε στο Ρωμαϊκό Ωδείο ο Κωστής Μαραβέγιας! (φωτο)

Μαζί του έπαιξαν οι μουσικοί: Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι), Χρήστος Καλκάνης (κλαρινέτο) και Κρίτωνας Μπελλώνιας (κρουστά, τύμπανα).

Δείτε στιγμιότυπα μέσα από το φακό του Κωνσταντίνου Σαρακίνη.

Αποθεώθηκε στο Ρωμαϊκό Ωδείο ο Κωστής Μαραβέγιας! (φωτο)Αποθεώθηκε στο Ρωμαϊκό Ωδείο ο Κωστής Μαραβέγιας! (φωτο)Αποθεώθηκε στο Ρωμαϊκό Ωδείο ο Κωστής Μαραβέγιας! (φωτο)Αποθεώθηκε στο Ρωμαϊκό Ωδείο ο Κωστής Μαραβέγιας! (φωτο)Αποθεώθηκε στο Ρωμαϊκό Ωδείο ο Κωστής Μαραβέγιας! (φωτο)Αποθεώθηκε στο Ρωμαϊκό Ωδείο ο Κωστής Μαραβέγιας! (φωτο)Αποθεώθηκε στο Ρωμαϊκό Ωδείο ο Κωστής Μαραβέγιας! (φωτο)Αποθεώθηκε στο Ρωμαϊκό Ωδείο ο Κωστής Μαραβέγιας! (φωτο)Αποθεώθηκε στο Ρωμαϊκό Ωδείο ο Κωστής Μαραβέγιας! (φωτο)
patrasevents.gr
ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr