Αποθέωση Παπαναστασίου στο εκλογικό του κέντρο – «Οι Αγρινιώτες απέδειξαν ότι μας εμπιστεύονται. Πάμε για μεγάλη νίκη» (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Αποθεωτικής αποδοχής έτυχε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, από τους δεκάδες φίλους του συνδυασμού του, μόλις έφτασε στο εκλογικό του κέντρο στην πλατεία Παναγοπούλου (Σιντριβάνι). Ο κ. Παπαναστασίου προέβη στην πρώτη του δήλωση εμφανώς ικανοποιημένος για το εκλογικό αποτέλεσμα αναφέροντας ότι «οι Αγρινιώτες απέδειξαν ότι μας εμπιστεύονται. Λάβαμε μεγαλύτερο ποσοστό από το 2014. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε. Πάμε για το δεύτερο για μία μεγάλη νίκη».

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου επισκέφθηκε το πολιτικό γραφείο του Συνδυασμού «Αγρίνιο Νέα Αγρίνιο Τόπος να Ζεις» και με αφορμή το αποτέλεσμα των εκλογών δήλωσε τα εξής:

«Σας ευχαριστώ που σήμερα μας δείξατε ακόμη μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και μας επιβραβεύσατε με μια ξεκάθαρη νίκη. Σας ζήτησα καθαρή εντολή για να συνεχίσουμε το έργο μας και μας την δώσατε. Με την ψήφο σας δικαιώσατε την προσπάθειά μας και μας δίνετε τη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε πριν από 5 χρόνια. Θέλω να σας υποσχεθώ ότι σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Όπως σας έχω αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια η σύνθεση δυνάμεων είναι κομμάτι της πολιτικής μου φιλοσοφίας. Σας ζητώ λοιπόν να συνεχίσουμε για το Αγρίνιο που αγαπάμε και μας αξίζει. Πάμε όλοι μαζί για τη δεύτερη Κυριακή, για να υλοποιήσουμε όσα σχεδιάσαμε με τόλμη για το Αγρίνιο».

Δείτε το βίντεο:

Πανηγυρικό κλίμα στο εκλογικό κέντρο του Γιώργου Παπαναστασίου

Gepostet von Συνείδηση Εφημερίδα am Sonntag, 26. Mai 2019

Κοσμοσυρροή στο εκλογικό κέντρο του Γιώργου Παπαναστασίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)