Αποτελέσματα πανελληνίων 2019: Πότε αναμένονται οι βαθμολογίες

Τέλος στην αγωνία χιλιάδων μαθητών θέλει να βάλει το υπουργείο Παιδείας με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων εξετάσεων 2019.

Τα Dikaiologitika News σας παρουσιάζουν αποκλειστικά πότε αναμένονται οι βαθμολογίες των πανελληνίων εξετάσεων 2019 που καθορίζουν τις βάσεις 2019.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων 2019 αναμένονται στο τέλος της επόμενης εβδομάδας, το αργότερο στην αρχή της μεθεπόμενης.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως τα μηχανογραφικά δελτία ξεκίνησαν να υποβάλλονται την Παρασκευή 21 Ιουνίου ενώ δεν αποκλείεται να δοθεί παράταση για την συμπλήρωσή τους. Νωρίτερα, στις 2 Ιουλίου, θα έχει ολοκληρωθεί και η εξέταση των ειδικών μαθημάτων. Μετά την ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ, και σε ημερομηνία που θα γνωστοποιηθεί, όλοι οι υποψήφιοι στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση θα πρέπει να κλειδώσουν το τελικό τους μηχανογραφικό.

Μετά την οριστικοποίηση, το μηχανογραφικό καταχωρείται στη βάση του υπουργείου Παιδείας και καμία τροποποίηση από τους υποψηφίους δεν είναι πλέον δυνατή, χωρίς τη μεσολάβηση της σχολικής μονάδας.

dikaiologitika.gr

Τα σημερινά θέματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων στα Ειδικά Μαθήματα