Το αποψινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο Θέρμο

Συνεχίζονται σήμερα οι εκδηλώσεις στο Δήμο Θέρμου με το ακόλουθο πρόγραμμα : 
16:00 Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους σε συνδιοργάνωση με ΛΕΜΑΘ και διαδρομή από πλατεία Θέρμου προς Πριονέικα και Άγιο Κωνσταντίνο.

20:00 Απονομή Βραβείου Αριστείας «Βασιλείου και Ειρήνης Παπαδοπούλου» για τον πρωτεύσαντα μαθητή της Γ΄ Τάξης Γυμνασίου κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Απονομή Βραβείου Αριστείας «Μνήμης Μαριλένας Αθανασίου Νικολίτσα» για τον πρωτεύσαντα μαθητή της Γ΄ Τάξης Ενιαίου Λυκείου των Πανελλαδικών εξετάσεων 2018.

Απονομή Βραβείου Αριστείας «Σπυρίδων Βάρσος» για τον πρωτεύσαντα μαθητή της Γ΄ Τάξης Ενιαίου Λυκείου κατά το σχολικό έτος 2017-2018

20:30 Αφιέρωμα Ιστορικές προσωπικότητες:

1) «Ο Θέρμιος Συνταγματάρχης Αριστείδης Κουβέλης και η συμβολή του στην απελευθέρωση της Χίου το Νοέμβριο του 1912». Ομιλητής : Γεώργιος Β. Παπανικολάου Συγγραφέας – Ερευνητής.

20:45 Η δράση του «Καπετάν Βαλτσα» στη Μακεδονία. Ομιλήτρια Σταυρούλα Μαυρογενη , Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Μακεδονίας και Γ.Γ Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα. 

21:30 Παρουσίαση μοντέρνων χορών από τα τμήματα του Εκπολιτιστικού Ομίλου Θέρμου με τη χοροδιδάσκαλο κα Βάσια Καφρίτσα στο χώρο των εκδηλώσεων.

5ο Αντάμωμα Βαλμαδιωτών Αύγουστος 2018 (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ + VIDEO)