ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔιαφοραΑποχαιρέτησε το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. ο απερχόμενος Αρχηγός – Δείτε το μήνυμα του

Αποχαιρέτησε το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. ο απερχόμενος Αρχηγός – Δείτε το μήνυμα του

Αποχαιρέτησε το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. ο απερχόμενος Αρχηγός – Δείτε το μήνυμα του
Ο απερχόμενος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Άρης Ανδρικόπουλος αποχαιρέτησε το προσωπικό του Σώματος , μέσω της παρακάτω επιστολής η οποία εστάλη στις Υπηρεσίες.

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Ευρισκόμενος, ως Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, στο τέλος μιας πολύχρονης, κοπιώδους μα και ενδιαφέρουσας υπηρεσιακής διαδρομής στο Αστυνομικό Σώμα, αισθάνομαι έντονα την ανάγκη να εκφράσω δημόσια την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες μου σε όλες και όλους εσάς, που υπηρετούντες τις ίδιες αξίες, τις ίδιες αρχές, τα ίδια ιδανικά, προσπαθήσαμε όλοι μαζί και πιστεύω πως καταφέραμε να διαφυλάξουμε τις παρακαταθήκες των προκατόχων μας, να θέσουμε κυρίαρχα τις βάσεις για μια Αστυνομία σύγχρονη, ανθρώπινη, δημοκρατική και να ισχυροποιήσουμε τη σχέση αμοιβαίας κατανόησης και συνεργασίας με την κοινωνία και τους πολίτες.

Όντας απολύτως βέβαιος πως θα συνεχίσετε να εκπληρώνετε την υψηλή κοινωνική και εθνική σας αποστολή, σας καλώ να στηρίξετε με όλες σας τις δυνάμεις τη νέα ηγεσία του Σώματος και να επιβεβαιώνετε διαρκώς με το έργο και την προσφορά σας πως η Ελληνική Αστυνομία είναι πάντοτε παρούσα, πάντοτε πρόθυμη, πάντοτε ενωμένη και ικανή να συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και τις προκλήσεις των καιρών και να εγγυάται την προστασία και την ασφάλεια της κοινωνίας και των πολιτών.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη στήριξη, την προσφορά και τη συμμετοχή σας στην κοινή μας προσπάθεια. Εύχομαι σε όλες και όλους υγεία και δύναμη ατομική και οικογενειακή.

Σας ευχαριστώ.

policenet.gr

Σεισμός Αμφιλοχία: Αλαλούμ με τις αναθεωρήσεις για τα Ρίχτερ!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr