24ωρη απεργία για όλους τους εργαζόμενους Παιδικών Σταθμών – Συμμετέχει ο Δήμος Αγρινίου

Λόγω του ότι – παρά την απόφαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ – Δήμαρχοι δεν στηρίζουν το κλείσιμο των παιδικών σταθμών τους, την ερχόμενη Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, ως αντίδραση στη νομοθετική πρωτοβουλία του Υπ. Παιδείας, για ένταξη των προνηπίων στην Υ.Ε., η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ανακοινώνει την προκήρυξη 24ωρης απεργίας για όλους τους εργαζομένους των παιδικών σταθμών, προκειμένου να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί με απόφαση της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., την ίδια ημέρα, και ώρα 10.00 το πρωί, έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας

«Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. και σε συνεργασία με την Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. την ΤΡΙΤΗ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί όλης της χώρας θα παραμείνουν κλειστοί ως πρώτο βήμα αντίδρασης στην υποβάθμιση των Παιδικών Σταθμών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και των επαγγελματικών δικαιωμάτων του έμπειρου Παιδαγωγικού προσωπικού που εργάζονται σε αυτούς.

Σε ελάχιστους Δήμους της χώρας εμφανίζεται το φαινόμενο αιρετοί να μην πειθαρχούν στην απόφαση της Κ.Ε.Δ.Ε.

Σε αυτές τις  περιπτώσεις που οι αιρετοί λαμβάνουν απόφαση  να μην κλείσουν τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. προκηρύσσει 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ για όλους τους εργαζόμενους των Παιδικών Σταθμών, για την ΤΡΙΤΗ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 διευκολύνοντας έτσι τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί με απόφαση της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. την ίδια ημέρα και ώρα 10.00 το πρωί έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών (Σταδίου 27-Αθήνα).

Η μαζική συμμετοχή όλων είναι η απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου να αποτρέψουμε τους σχεδιασμούς κάποιων που αποφασίζουν για εμάς… χωρίς εμάς!!!»

Αγρίνιο: 190 κοτσίδες μαλλιών προσφέρθηκαν σε καρκινοπαθείς