Τι απαντά η 6η ΥΠΕ στις καταγγελίες Μιχάλη – Άμεση αντίδραση από τον απερχόμενο Διοικητή

Είναι κατανοητή η πικρία του κ. Μιχάλη λόγω της διακοπής της θητείας του ως Διοικητή του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας. Αυτό όμως δεν δικαιολογεί τις εν θερμώ δηλώσεις ότι «φταίνε όλοι οι υπόλοιποι εκτός από εμένα».

Η κοινωνία της Αιτωλοακαρνανίας και το σύνολο του προσωπικού του Νοσοκομείου έχουν γνώση των αληθινών γεγονότων και θα έχουν σύντομα αποτίμηση και ενημέρωση για τα πεπραγμένα της τελευταίας διετίας.

Η αντίδραση Μιχάλη στο facebook:

Η ηγεσία της ΥΠΕ επιμένει να δίνει δείγματα γραφής της?

Μιλάει για «πικρία» και «διακοπής της θητείας». Η παραίτηση λοιπόν, έγινε διακοπή. Εμ’ βέβαια, είναι πιο ανώδυνο. Ως εκεί φτάνει η φαντασία !!
Και πικρία. Ναι, εδώ έχουν δίκαιο. Μόνο που δεν είναι πικρία για την αποχώρηση. Αυτή ήταν επιλογή. Αναπόφευκτη με τους συνεργάτες που έλαχαν, αλλά επιλογή.
Υπάρχει όμως πικρία, ναι. Πώς να μην πικραίνεσαι όταν στο τιμόνι μιάς τεράστιας περιφέρειας, κάθονται μικρόφθαλμοι άνθρωποι!!
Και για να ξεκαθαρίζουμε. Ποτέ δεν είπα ότι είμαι αλάθητος και ότι «φταίνε όλοι οι υπόλοιποι εκτός από εμένα», επί παντός επιστητού. Ωραία καραμέλα, αλλά ξεθωριασμένη.
Ανέφερα συγκεκριμένα δεδομένα και επ’ αυτού αν έχει να πεί κάτι η ΥΠΕ, ας πεί.
Οι αφορισμοί (προσφιλής τακτική αυτών που δεν έχουν να πούν τίποτε), είναι εύκολη διέξοδος, αλλά όχι μόνο δεν δικαιώνει, αλλά απεναντίας, εκθέτει.
Όσο για το τι ξέρει ο κόσμος στο νοσοκομείο και την κοινωνία, αν είχε την ευαισθησία να έρθει –κάτι που αρνούνταν, αν και του ζητιούνταν- θα ήξερε.
Τώρα, το μόνο που ξέρει είναι αυτά που του μεταφέρουν καλοθελητάδες, που αποτελούσαν έτσι και αλλιώς την προσφιλή πηγή πληροφόρησής του.
Αυτά για να μην μπερδεύουμε το υπαρκτόν με το επιθυμητόν.

Η «Συνείδηση» έκοψε την πίτα της! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)