Επιστρέφει στην έδρα του ο ΑΟ Χάλκειας και υποδέχεται την ΑΕ Μεσολογγίου (VIDEO)

Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου το γήπεδο της Γαβρολίμνης ανοίγει τις πύλες του. Αυτό θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο εν λόγω γήπεδο για τον ΑΟ Χάλκειας, μετά από αρκετά χρόνια.

Το γήπεδο της Γαβρολίμνης διαθέτει χλοοτάπητα που αν και με μερικά προβλήματα, είναι έτοιμο να υποδεχθεί το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Τις επόμενες ημέρες μάλιστα με παρέμβαση που θα γίνει, τα προβλήματα αναμένεται να ξεπεραστούν.

Η διοίκηση του συλλόγου καλεί όλους του φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα, την Κυριακή και ώρα 17:00 το απόγευμα, στον αγώνα με την ΑΕΜ.

Ο Α.Ο. Χάλκειας επιστρέφει στην φυσική του έδρα.

Την Κυριακή 16/9 ο γήπεδο Γαβρολίμνης ανοίγει τις πύλες του για το πρώτο επίσημο παιχνίδι μετά από αρκετά χρόνια. Η ομάδα της Χάλκειας φιλοξενούμενοι στο γήπεδο Αντιρρίου και Ξηροπηγάδου ‘όλα αυτά τα χρόνια επιστρέφει στην φυσική της έδρα. Το γήπεδο Γαβρολίμνης πλέον διαθέτει χλοοτάπητα που αν και με μερικά προβλήματα τα οποία σε λίγες ημέρες με παρέμβαση που θα γίνει θα ξεπεραστούν είναι έτοιμο να υποδεχθεί το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Η διοίκηση της ομάδας της Χάλκειας καλεί όλους του φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα την Κυριακή στις 15:00 στον αγώνα με την Α.Ε. Μεσολογγίου

Gepostet von nafpaktianews.gr am Freitag, 14. September 2018

nafpaktianews.gr

Το «ξεμπούκωμα» του Γέντρισεκ και ο Παναιτωλικός (pics)