ΑΟ Πλαγιάς: Tιμητικές πλακέτες στην οικογένεια του Γιάννη Παξινού και στον Βασίλη Παξινό για την προσφορά τους στην ομάδα (VIDEO + ΦΩΤΟ)

Η Ποδοσφαιρική Ομάδα ΑΟ ΠΛΑΓΙΑΣ απένειμε τιμητικές πλακέτες στην οικογένεια του αείμνηστου Γιάννη Παξινού και στον Βασίλη Παξινό, για την προσφορά τους στην ομάδα. Η εκδήλωση βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του χωριού, πριν την έναρξη του αγώνα Πλαγιά- Αναγέννησης Τσουκαλάδων, την Κυριακή 24.11.2019, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας.
 -Την απονομή πλακέτας για τον αείμνηστο Γιάννη, στον αδερφό του τον Άγγελο Παξινό και την απονομή της φανέλας του στον πατέρα του Γιάννη τον Γιώργο, τα έκανε ο Γεώργιος Καταγής, Γενικός γραμματέας του Α.Ο ΠΛΑΓΙΑΣ 
-Την απονομή της πλακέτας στον Βασίλη Παξινό την έκανε ο ταμίας Γιώργος Πανταζής και την απονομή της φανέλας την έκανε ο Γιάννης Μωραίτης αρχηγός και ο παλαιότερος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας. Πριν την έναρξη της εκδήλωσης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιάννη Παξινού. Να συμπληρώσουμε ότι ο Γιάννης Παξινός τιμήθηκε για την πολύχρονη προσφορά του σε οτιδήποτε πόστο χρειάστηκε και ο Βασίλης Παξινός για την προσφορά του αφού από την ίδρυση της ομάδα μέχρι και σήμερα παρόλο τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν ήταν και είναι αν όχι ο πιο πιστός ένας εκ των πιο πιστών οπαδών της ομάδας. Η πραγματική αγάπη των παιδιών αυτών για την ομάδα ας είναι η βάση μας και το σημείο αναφοράς όλοι μας να κρατήσουμε αυτήν την ομάδα ζωντανή και να μας κάνει περήφανους στις χαρές και στις λύπες, στις νίκες και στις ήττες.
xiromeronews.gr