ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΤο ταξίδι προς το όνειρο συνεχίζεται για τον Α.Ο. Αγρινίου!

Το ταξίδι προς το όνειρο συνεχίζεται για τον Α.Ο. Αγρινίου!

Το ταξίδι προς το όνειρο συνεχίζεται για τον Α.Ο. Αγρινίου!

Το πρωτάθλημα του βορείου ομίλου της Β’ Εθνικής είναι συναρπαστικό και όλα είναι πιθανά, με εξαίρεση την πρωτιά που ναι καπαρωμένη από το Ανατόλια. Από… πίσω γίνεται φοβερή μάχη και ο ΑΟΑ δικαιούται πλέον ξεκάθαρα να ονειρεύεται ότι θα κάνει δική του τη δεύτερη θέση.

Το σύνολο του Γιάννη Διαμαντάκου έδειξε ξανά “ατσαλένια” θέληση, πάθος και αποφασιστικότητα, “αποδρώντας” με το διπλό από τη δύσκολη έδρα των Φαρσάλων, που… καίγονταν αλλά δεν μπόρεσαν να λυγίσουν την ομάδα του Αγρινίου, που έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα στο φινάλε του παιχνιδιού και πανηγύρισε έξαλλα.

Ο δυναμικός προπονητής είχε “διαβάσει” σωστά το ματς, προετοιμάζοντας κατάλληλα τους παίκτες του, με έμφαση στη λεπτομέρεια και εστίαση στο καθαρό μυαλό και στην υπομονή που χρειάζονταν. Εκείνοι ακολούθησαν κατά γράμμα τις οδηγίες του και με τον Μιχαλογλου να κάνει θραύση στην επίθεση με 24 πόντους κι όλους τους υπόλοιπους να ανταποκρίνονται στο ρόλο τους, ήρθε η επικράτηση, κάνοντας τους Γερμανό-Τσιαμάκη και τους συνεργάτες τους να… τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση για την επένδυση που έχουν κάνει φέτος.

basketworld.net

Πέντε χρυσά μετάλλια για τον Λάμπρο Λύρο από τα Ελληνικά Μεσολογγίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr