Αντίρριο: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley «Antirrion Masters»

Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Παναγιώτης Λουκόπουλος προσκαλεί στον τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley Ανδρών – Γυναικών 2018 «ANTIRRION MASTERS» που θα διεξαχθεί στη δυτική παραλία του Αντιρρίου, την Κυριακή 15 Ιουλίου 2018 και ώρα 20.30.

Ο χαιρετισμός του δημάρχου Ναυπακτίας

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, ο Δήμος Ναυπακτίας φιλοξενεί στην Τοπική Κοινότητα Αντιρρίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Masters για το 2018, στα πλαίσια της αγάπης όλων μας προς τον Αθλητισμό και της προσπάθειας ανάδειξης του θετικού αθλητικού γίγνεσθαι, της ευγενούς άμιλλας, της συνεργασίας, καθώς και της επιμονής και επιμονής για την επίτευξη ενός υψηλού στόχου, μέσα από την σκληρή και εντατική
προσπάθεια.
Πρόκειται για τα ίδια εκείνα χαρακτηριστικά που χρειαζόμαστε επιτακτικά ως κοινωνία για να βγούμε από την κρίση που βιώνει η χώρα μας, δυνατοί, αλληλέγγυοι και ενωμένοι, με όραμα και όνειρα για ένα καλύτερο αύριο.
Ως οικοδεσπότες της μεγάλης αυτής γιορτής για τον Αθλητισμό, παροτρύνουμε όλους, αθλήτριες και θεατές, να απολαύσουν το τουρνουά, να ζήσουν τον παλμό των αγώνων και να έχουμε όλοι κατά νου, ότι στον υπέροχο κόσμο του Αθλητισμού, δεν υπάρχουν πρώτες και δεύτερες θέσεις, καθώς όλοι είναι νικητές!

Παναγιώτης Λουκόπουλος
Δήμαρχος Ναυπακτίας

Ο Χαιρετισμός Καραμπέτσου για τη διοργάνωση

Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για τη φιλοξενία του τέταρτου τουρνουά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley στην όμορφη περιοχή του Αντιρρίου. Και είμαι πεπεισμένος για την οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία της διοργάνωσης. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά το Δήμο Ναυπακτίας για τη συνεργασία μας και να ευχηθώ σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες υγεία και επιτυχίες.

Γιώργος Καραμπέτσος
Πρόεδρος Ε.Ο.ΠΕ

panellinio-protthlima-antirrio

Επιστροφή Νίκου Τάγκα στην ΑΛΦΑ 93